Activiteiten

Datum

Activiteit

25 oktober Pompoenmarkt
31 oktober Halloweenoptocht
15 november Sinterklaasintocht
22 november Helicon Pietenband
28 november Pietendiploma halen
29 november Sinterklaasactiviteiten
30 november Koopzondag Sinterklaas van 12:00 tot 17:00 uur
4 december Koopavond Sinterklaas
5 december Winkels open tot 17:00 uur
13 december Moonlightshoppen
20 december Kerstactiviteiten
21 december Koopzondag Kerst van 12:00 tot 17:00 uur
22 december Winkels open vanaf 9:00 uur
23 december Extra koopavond Kerst
24 december Winkels open tot 17:00 uur
25 december 1e Kerstdag: winkels gesloten
26 december 2e Kerstdag: winkels gesloten
31 december Winkels open tot 17:00 uur

Hierboven ziet u een overzicht van activiteiten en andere bijzonderheden
die in 2014 plaats vinden.*

* Onder voorbehoud van wijzigingen.


Pompoenmarkt

Op 25 oktober wordt in Berkel Centrum een pompoenmarkt gehouden. Tijdens de markt worden allerlei verschillende soorten, maten en kleuren pompoenen ten toon gesteld en verkocht. Daarnaast wordt er voor kinderen een workshop pompoen uithollen gehouden. Leuk voor de tijd van het jaar, binnen een week is het namelijk Halloween!


Halloween optocht

De optocht wordt dit jaar op 31 oktober gehouden, echt op Halloween! Spookt u mee door de straten van Berkel Centrum? Het liefst verkleed en samen met uw kinderen, nichtjes of neefjes. De optocht is spannend maar zeer kindvriendelijk. Traditiegetrouw wordt bij Halloween wat lekkers uitgedeeld door de winkeliers van de Winkelpromenade. Ook dit jaar wordt weer gezorgd voor muzikale begeleiding, waardoor de optocht extra sfeervol wordt. De avond wordt afgesloten met een glas limonade voor alle kinderen.


Sinterklaasintocht

Ook dit jaar maakt Sinterklaas zijn intocht in Berkel Centrum! Vandaag kunnden kinderen weer hun mooiste Pietenpakjes aantrekken en zich van hun beste kant laten zien. Kinderen mogen een handje geven aan de Sint en dan kunnen ze natuurlijk meteen hun verlanglijstje inleveren. Samen zingen ze dan nog enkele liedjes en vervolgens maken de Sint en zijn trouwe Pieten een ronde door het centrum. Een Pietenband zorgt voor een gezellige sfeer door de winkelstraten door hun muzikale klanken. Alle kinderen uit Berkel en omgeving zijn van harte uitgenodigd om deze gezellige dag mee te beleven. De Sint zal zeer verrast zijn om al zijn favorieten weer te zien, dus kom 15 november naar Berkel Centrum en vier dit feest gezellige met ons mee!


Helicon Pietenband

Deze dag klinken de vrolijke klanken van de Helicon Pietjes door de winkelpromenade van Berkel Centrum. Kom gezelig mee swingen met de Pietjes door het centrum en doe op een gezellige manier de Sinterklaasinkopen.


Pietendiploma halen

Dit weekend staat helemaal in het teken van Sinterklaas. Kinderen kunnen zich vrijdagavond van hun beste kant laten zien en zo hun Pietendiploma behalen! Deelname hieraan is geheel gratis en de activiteit wordt u aangeboden door de winkeliers uit Berkel Centrum. Zaterdag zijn allerlei Sinterklaasacitviteiten te doen in de winkelpromenade en zondag is het weer koopzondag!

Pagina's