Sinterklaasintocht

Zaterdag 12 november 2016

De Sint komt er weer aan! Ook dit jaar is hij er weer bij, samen met zijn Pieten. Hij hoopt dat er veel kindertjes naar Berkel Centrum zullen komen om hem te verwelkomen. 

Sinterklaas en zijn Pieten beginnen hun rondrit om 13:00 uur vanuit Rodenrijs. Ze rijden via de Rozenoord naar de Rodenrijseweg naar de Kerkstraat waar hij rond 14:00 uur bij ‘t Vierkantje arriveert! Op het plein bij ‘t Vierkantje begint om 12.45 uur al een spetterende, interactieve show met Jerry Mensing. Natuurlijk worden er volop Sinterklaasliedjes gezongen, zodat de kinderen al lekker warm worden gedraaid voor de aankomst van de Sint en zijn gevolg. De Goedheiligman wordt vanaf de Kerksingel onder begeleiding van zijn Pietenband Helicon rond 14:00 uur naar het podium geleid.

Kinderen mogen een handje geven aan de Sint en dan kunnen ze natuurlijk meteen hun verlanglijstje inleveren. Samen zingen ze dan nog enkele liedjes en vervolgens maken de Sint en zijn trouwe Pieten een ronde door het centrum. De DJ Piet zorgt op het podium voor leuke dansjes, liedjes en gezelligheid tot 16.00 uur! Ook Pietenband Helicon zorgt voor een gezellige sfeer door de winkelstraten door hun muzikale klanken.

Alle kinderen uit Berkel en omgeving zijn van harte uitgenodigd om deze gezellige dag mee te beleven. De Sint zal zeer verrast zijn om al zijn favorieten weer te zien, dus kom deze zaterdag naar Berkel Centrum en vier dit gezellige feest met ons mee!

 

Programma Sinterklaasintocht 12 november Berkel Centrum

12.00 – 13.00  DJ Piet op het podium

13.00– 13.45  Voorprogramma Jerry Mensing

13:00 – 14:00  Sinterklaasoptocht (vanaf Rodenrijs naar Centrum)

14:00 – 14:30  Sinterklaas op het podium (plein bij ’t Vierkantje)

14:30 – 16:00  Pietenband Helicon in het centrum

14:30 – 16:00  Sinterklaas in het centrum

14:30 – 16:00  DJ Piet op het podium