Meimarkt

Zaterdag 26 mei 2018 -

10:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag 26 mei wordt het weer gezellig in het centrum van Berkel en Rodenrijs. U kunt dan weer heerlijk struinen op de Meimarkt in het centrum. De Meimarkt is van 10.00 uur tot 17.00 uur te bezoeken. U vindt hier vele kramen met mode, vers specialiteiten, zonnebrillen, speelgoed en nog veel meer. U komt toch ook? Ook komt u de Spekjes Violiste tegen.Zij speelt voor u een privé concert.

Komt u haar tegen, dan mag u een deuntje pakken uit haar kostuum. Dat deuntje speelt zij speciaal voor u op haar viool. Zo heeft u voor heel even een privé-concert. Er komen eenvoudig in het gehoor liggende deunen uit bijvoorbeeld Italië, Ierland, Schotland, Engeland, Zweden of Frankrijk voorbij. Na het concert kunt u een spekje pakken uit haar hoed of uit de bekertjes aan de rok.