Halloween lampionnenoptocht!

Vrijdag 25 oktober 2019 -

18:45 uur t/m 20:30 uur

Vrijdagavond 25 oktober a.s. is er een Spookachtige lampionnenoptocht door het centrum van Berkel. Aanvang 18.45 uur Westerplein t.h.v. Visshop Berkel gaan we om 19.00 uur van start. Verklede kinderen gaan langs de winkeliers om traktaties op te halen. Tijdens de route zijn er  griezelscenes van Theater Vlammen te zien. Omstreeks 20.30 uur verwachten we aan te komen bij het eindpunt op het Westerwater bij Verhage.

Om 18.45 uur worden de kinderen en ouders verkleed verwacht bij het startpunt Westerplein t.h.v. Visshop Berkel waar we om 19.00 uur van start gaan met de lampionnenoptocht. Onder begeleiding van griezeldrumband Kabaal! en cheerleaders van Dynamite. Vanaf 18.00 uur zijn er bij het startpunt lampionnen en overige griezelaccessoires te koop.

Theater Vlammen, cheerleaders van Dynamite en drumband Kabaal

Met Drumband Kabaal en de cheerleaders van Dynamite voorop gaan we met de Lampionnenoptocht langs de verschillende winkeliers. Tijdens de route worden de kinderen voorzien van verschillende griezel scenes. Lokale acteer talenten van Theater Vlammen laten zich van hun griezeligste kant zien.

Tijdens de optocht passeren we de winkeliers die met een spookachtige verrassing op de kinderen staan te wachten. Omstreeks 20.30 uur komen we bij het eindpunt aan bij Verhage (Westerwater), waar voor de kinderen een griezelig glaasje limonade staat te wachten.

Deelnemende winkels

De Halloween Griezelpuzzeltocht wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende winkeliers: De Visshop Berkel, Albert Heijn Berkel Centrum, Bakker Ammerlaan, Double S, Etos, Ferro, Fitnessclub Mylife, Gildepoelier Leon v/d Berg, GSM Berkel, 4You Lingerie, Intertoys, Juwelier Ingrid Pruisken, Keurslagerij Lansingerland, Kiekiek, Kokkeler Bloemen, La Mamma, Lijstmaker Lansingerland, Lifestyle Beauty Center, Maison Sjokola, Norah, Oost-West Lifestyle, Pets Place & Wijnhandel van Vianen, Puur dameskleding, Restaurant Wijnbar Ferro, Shoeby, Snackbar Berkel, Snoepexpress Berkel, Sonja’s Vitaminebron, Verhage, Waves & Shaves, Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs en Xenos.

Kom deze avond vooral verkleed in het Halloweenthema! Je koopt een lampion en andere griezel accessoires voor een klein prijsje vanaf 18.00 op het Westerwater t.h.v. Gildepoelier Leon vd Berg. Natuurlijk mag er ook een eigen lampion mee worden genomen. 

Kortom, voor een griezelig gezellige avond: Kom Halloween vieren in Berkel Centrum!

Komende activiteiten


juni 2020

Dinsdag 30 juni 2020 - 11:00 uur t/m zaterdag 4 juli 2020 - 22:00 uur


september 2020

Zaterdag 5 september 2020


oktober 2020

Vrijdag 30 oktober 2020