Braderie 2021

Zaterdag 9 oktober 2021 -

10:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag 9 oktober is er (hopelijk) braderie in Berkel centrum. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod met meer dan 75 winkels. Naast de bekende winkelketens ook verrassend veel speciaalzaken en gratis parkeren.
Voor meer informatie kijk dan op: www.winkelcentrum-berkel.nl

Wat kunt u allemaal verwachten op de braderie?
Uiteraard de nieuwste modetrends voor het zomerseizoen voor dames, heren en kinderen, de nieuwste collectie tassen en een ruime collectie portemonnees en lederen riemen maar ook de nieuwste telefoonaccessoires en een ruime byoux collectie.

Ook voor in en om het huis is er voor elk wat wils en wat dacht u van de bekende tv artikelen? Het wordt één groot spektakel van de lach op het gebied van verkoopdemonstraties met de vele standwerkers. Van pannen tot ontharingsspiraaltje en van tuinslang tot voetzooltje, er word van alles gedemonstreerd.

Let op! Meer informatie volgt nog.

Inschrijven kan via Kroko's evenementen.

Komende activiteiten


oktober 2021

Zaterdag 9 oktober 2021 -

10:00 uur t/m 17:00 uur