28 mei Terrassen en horecadag

Zaterdag 28 mei 2022 -

13:00 uur t/m 17:00 uur

Nieuw evenement in Berkel Centrum: Horeca Terrassendag op 28 mei

Zaterdag 28 mei draait het om muziek in Berkel Centrum want bij de horeca zijn optredens van muzikanten tussen 13:00 en 17:00 uur. Zoek een plekje op het terras en geniet van de muziek. Het aanbod is heel divers, dus voor ieder wat wils. Natuurlijk ook erg leuk voor het winkelend publiek! Met maar liefst vier muzikanten uit Lansingerland belooft het een feestje te worden op de terrassen.

Ben je erbij? Zet je zelf op aanwezig op ons Facebookevent

Welke horeca doet mee?
Op de terrassen van Da Mario, Edelweiss, Ferro, Midas, Muller & Co, Naked Fish, ’t Centrum, ’t Vierkantje, Maison Sjokola en Verhage kunt u genieten van heerlijke muziek. Afwisselend spelen er diverse artiesten, aangepast op de sfeer van de horecagelegenheid.

Welke artiesten?
Passend bij de horecagelegenheid is er een zeer divers aanbod van muzikanten.

Novits Music speelt bij Da Mario en Verhage
Novits (Fleur Bonnewits) is een songwriter en producer uit Rotterdam. Zij studeert daar momenteel aan het conservatorium. Novits klinkt als een combinatie van folk en (akoestische) poprock en zij vindt inspiratie bij artiesten als Paramore en Aurora. Voor haar draait het om verbinding en het vormgeven van identiteit door middel van kunst. Live speelt zij met vrienden om een intieme set neer te zetten.

Leanne Serena speelt bij Verhage en da Mario
Met haar authentieke en heldere stem combineert singer-songwriter Leanne Serena americana met hedendaagse indie en pop. Ze laat zich graag inspireren door artiesten als Katie Pruitt, Lizzy McAlpine, Sarah Jarosz en Wild Rivers.Tijdens haar middelbare schooltijd is de liefde voor muziek opgebloeid. Zingen deed ze altijd al, maar met behulp van YouTube en muziekles op school ontwikkelde ze zichzelf ook op gitaar en piano. Muziek werd zo belangrijk voor haar dat ze besloot om auditie te doen voor het Conservatorium in Rotterdam. Inmiddels is ze afgestudeerd als ‘Bachelor Music in Education’, staat ze voor de klas, geeft ze les als muziekdocent en geeft ze zangles aan jong en oud.

Naast het lesgeven heeft Leanne Serena ook veel ervaring opgedaan met optreden bij bruiloften, feesten, restaurants, cafés en diverse andere evenementen. Zo was ze o.a. te gast bij Qmusic, waar ze een aantal nummers bij Stephans Pianobar mocht spelen. Waar ze zich eerst nog voornamelijk bezighield met covers, vind ze dat het nu tijd is om haar eigen muziek te laten horen.

Mister Dixyland begint bij Muller & CO en loop dan via de diverse horeca richting de Visch
Mister Dixieland brengt sfeervolle en gezellig Lounge Dixieland Jazz & Evergreens uit het American Songbook. In de sfeer, kleding outfit en tijdsbeeld van de Roaring 20-ties. Saxen, klarinet en zang daarbij een begeleiding van een volledige ritmesectie op mp3-speler, een volledig en mobiel dixielandorkest.

DJ Deks speelt bij the Naked Fish en Ferro
DJ Deks komt uit Bergschenhoek en is pas 16 jaar oud! Zijn muzikale interesse is veelzijdig: Hip-Hop (Trap), Grime, R&B, Deephouse en Afro. DJ DEKS heeft op zijn jonge leeftijd al een brede muzieksmaak en heeft de capaciteit om met zijn sets de juiste sfeer te creëren. Van een relaxte vibe voor bijvoorbeeld een restaurant of beachclub tot een uitbundig feest! Hij gaat op het terras zeker zorgen voor de juiste sfeer!

Megan Davis​ en Emil spelen bij t Vierkantje en bij Muller &Co
Samen maken deze twee muzikanten er een feestje van. Emil is opgeleid als basgitarist en geeft les. Vrolijke muziek van dit duo, laat je verrassen!

Franja’s speelt bij Verhage en ‘t Centrum
De Franja’s spelen Oud Hollandse liedjes, maar met dezelfde energie als een rockband op het podium.

Na jaren te hebben gespeeld op verschillende podia, worden Tanja Hoogzand en gitarist Frank Schouten gevraagd te spelen op het Nationaal Ouderendiner. Speciaal daarvoor werd een repertoire gemaakt waar ouderen veel plezier aan zouden kunnen beleven. Een bandnaam was snel gevonden: Frank en Tanja …de Franja’s! Niet alleen de ouderen, maar ook zijzelf hadden de smaak te pakken. De Franja’s werd uitgebreid met Johnny Vain die voor de gelegenheid de Accordeon ter hand nam
Invloeden van feestelijke Louisiana- en Zydeco-muziek maken dat Oud Hollandse liedjes ineens dansbare klassiekers werden. Feest gegarandeerd, of je nu jong bent of minder jong!

 

Speelschema

 

Muziek

eerste set

tweede set

Da Mario

Moderne muziek

13.00 uur Novits

15.00 uur Leanne Serena

Edelweiss

Vrolijke muziek

13.00 uur Franja's

16.00 uur Mr. Dixyland

Ferro

DJ

x

15.00 uur - 17.00 uur DJ Deks

Midas

Vrolijke muziek

13.00 uur Franja's

15.00 uur Mr. Dixyland

Muller & Co

Dixy

14.00 uur - 15.00 Mister Dixyland

15.00 uur - 17.00 uur Emil & Megan Davis

Naked Fish

DJ

13.00 uur - 14.00 uur DJ Deks

x

't Centrum

Nederlands

x

15.00 uur - 17.00 uur Franja's

't Vierkantje

Vrolijke muziek

13.00 uur Emil & Megan Davis

 

Verhage

Dixy

13.00 uur - 15.00 uur Leanne Serena

16.00 uur - 17.00 uur Novits

 

Komende activiteiten


juli 2024

Woensdag 10 juli 2024 t/m zaterdag 27 juli 2024


augustus 2024

Zaterdag 3 augustus 2024 t/m zaterdag 24 augustus 2024

Zaterdag 31 augustus 2024


september 2024

Zaterdag 7 september 2024 -

10:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag 21 september 2024 -

12:00 uur t/m 16:00 uur


oktober 2024

Vrijdag 25 oktober 2024 -

19:00 uur t/m 21:00 uur


november 2024

Dinsdag 12 november 2024 -

13:00 uur t/m 16:00 uur


december 2024

Zaterdag 21 december 2024 -

19:00 uur t/m 22:00 uur

Zondag 22 december 2024 -

12:00 uur t/m 17:00 uur

Maandag 23 december 2024