Jaarmarkt

Zaterdag 2 september 2023 -

10:00 uur t/m 17:00 uur

Zaterdag 2 september organiseren wij een braderie.

Meer dan 100 kramen zullen deze zaterdag het centrum van Berkel & Rodenrijs vullen. Er is van alles te beleven, voor de kinderen staat er een draaimolen en kunnen zij eendjes vissen of een sprong wagen op de bungee trampoline.

Verder een leuke samengestelde braderie met o.a. voetbalshirts, kraamcadeautjes, kinder-, dames- en herenmode, droge worsten, woondecoratie, babyartikelen, mode accessoires, festivaltasjes en nog veel en veel meer. Diverse winkeliers hebben zich inmiddels aangemeld en staan buiten met leuke aanbiedingen op de kraam.

Voor de lekkere trek staat er een warme stroopwafelkraam, kan je lekker snoep scheppen, of churros halen of wat te denken van chips op een stokje. 

 

Ben de Banjoman
Ben is cowboy en zingt natuurlijk de echte country toppers, maar hij weet zijn publiek ook te bespelen met onvervalste Nederlandstalige meezingers. Zijn paard geniet ook zichtbaar van de vrolijke klanken: hij beweegt zich voort al knikkend met zijn hoofd op het ritme van de muziek!

 

Inschrijven kan via de reserveringspagina op de website van Kroko's. Vragen over het evenemet kunt u ook aan hen stellen. 

Komende activiteiten


december 2023

Zaterdag 2 december 2023 -

12:00 uur t/m 16:00 uur

Zaterdag 16 december 2023 -

19:00 uur t/m 22:00 uur

Zondag 24 december 2023 -

12:00 uur t/m 17:00 uur