Ertussenuit in Berkel

U hoeft Lansingerland echt niet uit om heerlijk een middagje te shoppen. Dat doet u gewoon in winkelpromenade Berkel Centrum.

U kunt hier ook nog eens gratis parkeren. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod aan winkels. Naast de bekende winkelketens ook verrassend veel speciaalzaken.

Winkeliersvereniging Berkel Centrum (WBC) is een actieve belangenorganisatie waar het merendeel van de winkeliers bij is aangesloten. Voor het winkelend publiek organiseren zij allerlei activiteiten. Zo zijn er de jaarlijkse publiekstrekkers als de braderie in september, de intocht van Sinterklaas en 'moonlight shopping' in december.

Bekijk het winkeloverzicht »

 

Berkel Cadeaubon vernieuwd!

De vernieuwde Berkel Cadeaubon is verkrijgbaar met een waarde van 5 euro en 10 euro en te besteden bij ruim 90 inleverpunten. Leuk om te geven én om te krijgen!

Bekijk de inleverpunten »

Speciaal uitgelicht

Moonlight Shopping en Kerstmarkt op zaterdag 14 december

Zaterdag 14 december 2019 -

14:00 uur t/m 22:00 uur

Op zaterdag 14 december is het weer tijd voor de traditionele Moonlight Shopping avond in Berkel Centrum dit jaar met Kerstmarkt!

Naar activiteit »

Intersport Doesburg

Intersport Doesburg biedt een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijndé specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen en hockey.

Naar winkel »

Ome Ali Minimarkt

Vers Turks brood, heerlijke tapas, baklava, halal vlees, exotische groenten en fruit, Turkse, Arabische en Surinaamse producten in hartje Berkel!

Naar winkel »

Fixtel Lansingerland

Fixtel staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze volledige transparante reparatieruimte is hiervan een sprekend voorbeeld.

Naar winkel »

Puur Dameskleding

Echt, eerlijk, zuiver en authentiek, dat is Puur. Betaalbare en exclusieve kleding te koop bij Puur dameskleding, gevestigd in Berkel & Rodenrijs.

Naar winkel »

Snoepexpress

Snoepexpress, uw snoep en chocolade speciaalzaak gevestigd op de Westerwater in Berkel en Rodenrijs.

Naar winkel »