Valentijnsactie: Met wie wil jij op date?

Zondag 14 februari is het weer zover, Valentijnsdag! Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Ook Winkelpromenade Berkel Centrum staat stil bij deze romantische dag. Een gratis etentje voor jou en je (stille) geliefde!

Hoe werkt het?
In alle winkels in Berkel Centrum ligt een valentijnskaart. Op deze kaart vul je jouw gegevens in en daarnaast geef je aan met wie en waarom jij met diegene op date wilt. Stop de ingevulde kaart in de rode brievenbus bij Oost-West Lifestyle of Leon van den Berg voor zaterdag 13 februari 12:00 uur. Wie weet win jij  een  romantisch diner of lunch op Valentijnsdag! De gelukkige winnaars worden zaterdagmiddag 13 februari gebeld.

Op zondag 14 februari staat er om 13:00 of om 18:00 uur een romantisch aangeklede tafel klaar in een van de volgende restaurants:  Brasserie Edelweiss, Golden Garden, Ilundi, Muller & Co, Snackbar Verhage, Restaurant Mei, Restaurant naar Beneden, Restaurant Wijnbar Ferro en ’t Vierkantje. Deze Valentijnsactie wordt aangeboden door de Winkeliersvereniging Berkel Centrum en bovengenoemde restaurants.