Winkelcentrum Berkel

U hoeft Lansingerland echt niet uit om heerlijk een middagje te shoppen. Dat doet u gewoon in de grote en nieuwe winkelpromenade Berkel Centrum. U kunt hier ook nog eens gratis parkeren. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd aanbod aan winkels. Naast de bekende winkelketens ook verrassend veel speciaalzaken.

We volgen de richtlijnen en advies van het RIVM rondom het COVID-19 virus. Het winkelcentrum blijft open. Het virus kan er voor zorgen dat winkels de openingstijden niet kunnen aanhouden. Winkels doen er alles aan om op reguliere tijden open te zijn.

We zetten hieronder een aantal regels en aandachtspunten op een rij:

- Wanneer je je niet goed voelt, hoest of verkouden bent, blijf dan thuis;
- Houd te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand van medewerkers en bezoekers;
- Houd de aangegeven looprichting aan en volg routering-instructies in het winkelcentrum op;
- Betaal zoveel mogelijk contactloos of met uw PIN;
- Desinfecteer uw handen in winkels waar dit mogelijk is; 
- Respecteer elkaar! Alleen door samen te werken zorgen we voor een veilige winkelomgeving.

 

Wij hopen op uw medewerking en begrip


Activiteiten:

De coronamaatregelen hebben grote invloed op bijeenkomsten en evenementen in winkelcentrum Berkel en Rodenrijs. Bijna alle evenementen in 2020 zijn tot nu toe afgelast. 

We weten nog niet hoe de situatie eruit zal zien in 2021 en of er mogelijkheden zullen zijn voor grote evenementen. Toch willen we vast inventariseren welke plannen we kunnen maken voor 2021 om evenementen te organiseren, mocht de situatie het toelaten. Vandaar dat de evenementen wel op de website komen te staan, maar u zelf goed de website in de gaten moet houden of deze doorgaan ja of nee.

Klik hier voor alle activiteiten in Berkel Centrum en klik hier voor alle winkels in Berkel Centrum.