Valentijnsactie Berkel Centrum – Win een etentje voor 2 personen!

Valentijnsdag 14 februari zit er weer aan te komen. De dag van de liefde! Een dag waarop mensen elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag is al lang niet meer alleen een dag voor de stille liefde. Het is ook een dag waarop je je moeder, vader , opa, oma of vriend, vriendin in het zonnetje zet. Winkelpromenade Berkel Centrum helpt jou graag een handje met het bedenken van een leuk cadeau. Wat dacht je van een gratis etentje voor 2 personen op woensdag 14 februari?

Valentijnskaart
In alle winkels in Berkel Centrum ligt vanaf woensdag 24 januari een valentijnskaart. Op deze kaart vul je jouw gegevens in en daarnaast geef je aan met wie en waarom jij met diegene een etentje wilt winnen. Stop de ingevulde kaart in de rode brievenbus bij Puur Dameskleding (Kerksingel 24) of The Denim Store (Centrumpassage 9) voor zaterdag 10 februari 17:00 uur en wie weet win jij een heerlijk etentje. De gelukkige winnaars ontvangen uiterlijk maandag 12 februari een e-mail, waarin staat bij welk restaurant ze woensdag 14 februari verwacht worden.

Je kunt een cadeaubon winnen van een van volgende horecagelegenheden:

Bar Café ’t Vierkantje | Bistro Manger | Brasserie Edelweiss | Chinees Specialiteiten Restaurant Nieuw Kanton |Ferro | Muller & Co | Restaurant naar Beneden | Snackbar Berkel | The Naked Fish | Verhage Fast Food

Facebook actie
Geen tijd om richting Berkel Centrum te gaan, maar wil je toch wel graag meedoen met de Valentijnsactie? Houd dan de Facebookpagina @BerkelCentrum in de gaten. Via deze pagina wordt ook een etentje verloot.

Deze Valentijnsactie wordt aangeboden door de Winkeliersvereniging Berkel Centrum en bovengenoemde horecagelegenheden. Bezoek onze website www.winkelcentrum-berkel.nl voor meer informatie over het winkelcentrum en volg ons op Twitter en Facebook via @BerkelCentrum.