Vele aanbiedingen en kortingen in Berkel Centrum

Net als voorafgaande jaren kunt u ook dit jaar weer profiteren van vele aanbiedingen en kortingen tijdens de Strippenkaartactie van Berkel Centrum. De kortingsbonnen op de strippenkaart, welke op 7 maart met de Heraut wordt verspreid,  zijn geldig van 8 tot en met
18 maart 2018.

Voor elk wat wils
Meer dan 50 winkeliers hebben aanbiedingen samengesteld speciaal voor deze actie. Door het diverse aanbod staat er altijd een leuke aanbieding voor u op de strippenkaart!

De strippenkaart wordt samen met de Heraut verspreid, dus houd uw brievenbus in de gaten! Ontvangt u de Strippenkaart niet thuis of wilt u iemand anders buiten de regio blij maken met de Strippenkaart? Dat kan, de deelnemende winkels hebben een klein aantal in de winkel liggen. OP=OP!

Win €50 shoptegoed in Berkel Centrum
Ook dit jaar maakt u kans op het winnen van €50 shoptegoed in Berkel Centrum. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw e-mailadres in te vullen op de laatste strip en deze in te leveren bij Breggen Bakkers (Centrumpassage 1) of bij Cosmo Kappers (Kerksingel 5). Door het invullen van uw e-mailadres ontvangt u de Berkel Centrum nieuwsbrief. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van het belangrijkste nieuws en alle leuke acties van Winkelpromenade Berkel Centrum. Wees niet bang voor een overvolle mailbox, want de nieuwsbrief verschijnt maar een aantal keer per jaar.