Paasactiviteiten in Berkel Centrum

Het is alweer bijna april en dat betekent: Pasen! Op zaterdag 31 maart worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd in Berkel Centrum rondom Pasen.  Zo komt er voor de ABN AMRO (Westerwater 27)  een knuffelfarm waar kinderen kunnen knuffelen met verschillende dieren. Natuurlijk is ook de paashaas aanwezig met een lekkere paastraktatie. Pasen begint al vroeg dit jaar, 19 maart organiseert het winkelcentrum een paaseieren speurtocht!

Paaseieren speurtocht  
Van 19 t/m 31 maart zijn er verschillende paaseieren verstopt in de etalages van diverse winkels in Berkel Centrum. Op deze genummerde paaseieren staat een letter. Vul de letters in op de kleurplaat, welke verkrijgbaar is bij vele winkels in het centrum, en kleur de kleurplaat in. De kleurplaat kan tot uiterlijk 31 maart ingeleverd worden bij Kantoorboekhandel van Atten (Kerkstraat 8), Intertoys Berkel (Westerwater 28) of Inizio Moeder en Kind (Kerksingel 26). Bij het inleveren van de kleurplaat krijgen de kinderen ook nog een lekker presentje. Ook maken zij kans op één van de drie cadeaubonnen van Berkel Centrum. Deze actie is voor kinderen tot en met 10 jaar. Per leeftijdscategorie (1-4, 4-7, 7-10 jaar) wordt 1 prijswinnaar gekozen.

De kleurplaat is ook via de website te downloaden.

Knuffelen, knuffelen en nog eens knuffelen
Wat is er leuker dan knuffelen met lieve kleine diertjes? Niets toch! Kom dit jaar tussen 12:00 en 15:00 uur naar het Westerwater om te knuffelen met kuikentjes, lammetjes, jonge konijntjes en nog veel meer! Deze lieve jonge beestjes zorgen voor een echte paassfeer.

Tussen 12:00 en 16:00 uur komt u de paashaas tegen in het centrum. Uiteraard deelt hij een lekkere chocolade traktatie uit.

Aangepaste openingstijden
Rondom de feestdagen hanteren de meeste winkeliers de volgende openingstijden:
30 maart – Goede Vrijdag – winkels open tot 17 uur
2 april – 2e Paasdag – winkels gesloten