Win een verwenochtend voor je moeder in Berkel Centrum

Zaterdag 12 mei a.s. staan moeders in de schijnwerpers in Berkel Centrum tijdens de moederdagactiviteiten. Tussen 12.00 en 16.00 uur komt u de The Charming Three tegen, een trio van drie jongen meiden en gitarist. Zij zorgen voor extra sfeer tijdens het winkelen. Maar dat is nog niet alles, ook worden er 25 moeders verwend met koffie en gebak en ontvangen twee moeders een volledig georganiseerde verwenochtend.

Verwenochtend voor jouw moeder
Verdient jouw moeder wat extra aandacht? Geef haar dan nu op voor de verwenochtend. We geven namelijk 2 verwenochtenden weg! Lekker naar de kapper, nieuwe kleding, een bosje bloemen, een tas vol leuke producten en een heerlijke lunch, wie wil dit nu niet? Geef je moeder op, simpelweg door te mailen naar spontaan@winkelcentrum-berkel.nl.

Geef in de mail aan waarom juist deze moeder de verwenochtend verdient. Via een loterij worden de twee moeders gekozen voor de verwenochtend op 12 mei. Enige voorwaarde is dus wel dat de moeder op 12 mei tot 15.00 uur beschikbaar is. Inschrijven kan t/m woensdag 2 mei. 25 moeders, inclusief de twee winnaars, worden sowieso uitgenodigd voor koffie en gebak op zaterdagochtend 12 mei. Tijdens het koffie en gebak momentje worden de twee winnaars bekend gemaakt, waarna zij direct op stap gaan voor de verwenochtend. De overige moeders worden uiteraard niet met lege handen naar huis gestuurd.

Muziek van de Charming Three
De drie meiden van Charming Three hebben elkaar in 2012 ontmoet toen ze begonnen met de studie 'Docent Muziek' op het conservatorium van Rotterdam, Codarts. Sinds die dag hebben de drie meiden: Jorine, Karen en Cici altijd samen met elkaar gezongen. Ze traden op in allerlei verschillende settingen: van een gezellig huiskamerconcert tot een grotere set voor de opening van het nieuwe 'Rotterdam Centraal'. Het idee om een band te vormen kwam in 2015 toen Casper de meiden wilde begeleiden op gitaar. Sindsdien is het viertal bezig geweest om bekende nummers te coveren en deze op te nemen. U komt de Charming Three tussen 12.00 en 16.00 uur tegen in het centrum.

Deelnemende winkels
De volgende winkels werken met veel plezier mee aan de Moederdag verwenochtend:
Lijstenmakerij Lansingerland, Bakker Ammerlaan, Sport 2000,Juwelier Pruisken, Vitaminstore, Sonja’s Vitaminebron, Wijnhandel Van Vianen,De Kaaswaag, Snoepexpress, Restaurant Da Mario, The Denim Store, Verhage, Hema, 4 You Lingerie, Shoeby, Etos, Bloemformule, Cosmo Hairstyling,Warby, Cuts & Colours,’t Vierkantje,Zoet! IJs & Chocolade, Wereldwinkel, Bakker van Maanen, Kokkeler Bloemen, Kantoorboekhandel van Atten, Zelf Beveiligen, Oost-West Lifestyle, House of Silk 'n Stone, Gildepoelier Leon van den Berg en Optiek de Schepper.

Uiteraard staan ook de winkeliers voor u klaar om u te helpen met het uitzoeken van een mooi cadeau voor moederdag. Alles voor een heerlijke Moederdag vindt u gewoon in Winkelpromenade Berkel Centrum!