Stralende Moeders in Winkelcentrum Berkel

Moeders verwend met metamorfose in Berkel centrum 
Afgelopen zaterdag waren 25 moeders aanwezig bij Verhage Berkel en Rodenrijs Centrum. Op uitnodiging van de winkeliersvereniging waren deze dames present samen met de persoon die haar had aangemeld voor de verwenmetamorfose. Er waren ruim 60 aanmeldingen.

Alle moeders ontvingen een goedgevulde goodybag en een bos bloemen van de Bloemformule. Alle items werden gesponsord door de winkeliers: Lijstenmakerij Lansingerland , Bakker Ammerlaan, Sport 2000 Berkel en Rodenrijs, Vitaminstore Berkel en Rodenrijs, Sonja's Vitaminebron, Wijnhandel van Vianen, De Kaaswaag, Snoep-Express.NL, HEMA, 4 You Lingerie, Etos Berkel en Rodenrijs, Cosmo Hairstyling Berkel en Rodenrijs, Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs, Bakker van Maanen, Kokkeler Bloemen, Zelf Beveiligen, House of Silk 'n Stone, Gildepoelier Leon vd Berg.

Na een heerlijk bakje koffie met appeltaart werden de drie winnaars bekend gemaakt. Ook werd er nog even gezongen voor twee jarige dames die ook een bos bloemen ontvingen. 
De winnaars: Jolanda van der Staak, Trudy Hijdra en Hiske Mann ontvingen een metamorfose mogelijk gemaakt door de winkeliers.

Verwenmetamorfose
Een personal shopper nam de moeder namens de winkeliersvereniging mee langs de winkels die meewerkten aan de verwenmetamorfose.

Alle drie de moeders ontvingen een fraaie doos bonbons aangeboden door Zoet! IJs en Chocolade. Daarna volgden de moeders een eigen “route”.

Jolanda van der Staak zocht bij de The Denim Storeeen mooie jeans uit en bij House of Silk 'n Stone werd hier een passende top bij uitgezocht. Daarna vervolgde zij haar weg naar Cosmo Hairstyling Berkel en Rodenrijswaar haar haren werden gedaan.

Ondertussen bracht Trudy een bezoek aan Shoeby Berkel en Rodenrijswaar ze een prachtig zomers jurkje uitzocht. Bij Warbywerden haar haren gedaan.

Hiske startte haar winkelroute bij Juwelier Ingrid Pruisken waar zij een mooi colliers ontving. Bij Oost-West lifestyle werd zij in het nieuw gestoken met een gaaf jurkje en een sjaal. Haar haren werden perfect gedaan bij Cuts & Colours Herenstraat Berkel en Rodenrijs.

Daarna mochten alle drie de moeders een zonnebril uitzoeken bij Optiek De Schepper, dat kwam prima uit op deze zonnige dag. De route vervolgde zich naar Kantoorboekhandel Van Atten waar een boek werd overhandigd. Tot slot werden de moeders nog verrast met een heerlijke lunch bij Da Mario. Tijdens deze heerlijke lunch werden zij ook nog verwend met een aantal cadeaubonnen: 't Vierkantje bood hen een borrel aan en HEMA een bon voor opmaken en make-up. Ook Zelf Beveiligendeed nog een toevoeging door middel van een cadeaucheque.

De moeders waren enorm verrast en hadden een geweldige ochtend!

Bekijk hier alle foto's.

Nieuwsoverzicht

Pagina's