Zaterdag 23 juni Koren- en Muziekfestival Berkel Centrum

Zaterdag 23 juni staat winkelpromenade Berkel Centrum in het teken van muziek; diverse koren en artiesten treden tussen 12.00 en 16.00 uur op tijdens het Koren- en Muziekfestival. De koren en artiesten wisselen elkaar af en de gehele dag is het genieten van al die muzikaliteit. Het podium staat op de Kerksingel, aan de kant van de Kerkstraat. Tussen 12.00 en 13.30 uur komt u ook Muziekvereniging Harpe Davids nog tegen in het centrum, zij lopen rond.

Podiumprogramma Kerksingel

12:00 - 12:30

Popkoor O Jee

12:30 - 13:00

Leanne Serena o.b.v. Loek Buitenhuis

13:00 - 13:30

Popkoor O Jee

13:30 - 14:00

De LanSINGERS

14:00 - 14:30

Leanne Serena o.b.v. Loek Buitenhuis

14:30 - 15:00

Popkoor Just For Fun

15:00 - 15:30

De LanSINGERS

15:30 - 16:00

Popkoor Just For Fun

12.00 – 13.30 uur Muziekvereniging Harpe Davids loopt rond

De koren en artiesten
Popkoor O Jee komt uit  Rotterdam Ommoord en staat bekend om haar vrolijke uitstraling en het zichtbaar plezier in het zingen. Het koor voert het publiek altijd met veel enthousiasme terug naar de muziek uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en deze eeuw: beat, rock, folk, surfpop, blues, soul en disco. Ook hedendaagse hits leveren meer dan voldoende ideeën op en worden aan het veelzijdige repertoire toegevoegd.

Leanne Serena is een bekende jonge zangeres uit Lansingerland. Leanne treedt op onder begeleiding van Loek Buitenhuis. Leanne en Loek spelen pop- en countrynummers in een persoonlijke setting. Met haar pure en zuivere stem weet Leanne de emotie van een nummer goed over te brengen. Sinds november 2016 is Leanne werkzaam bij Het Muziekpand in Berkel en Rodenrijs als zang- en pianodocent en vocalgroup-dirigente. Daarnaast geeft ze zang- en pianolessen aan huis.

De LanSINGERS is hét popkoor van Lansingerland! Het koor is opgericht door het Charles Vermeer Zanginstituut. Het koor zingt popmuziek met af en toe een gospel of musicallied. Gezelligheid staat voorop bij dit popkoor.

Popkoor Just for Fun komt uit Zoetermeer en bestaat uit ± 80 leden. Het is een groot gemend popkoor. De muziek die wordt uitgevoerd is meerstemmig. Hierdoor is het zingen altijd een uitdaging. Het repertoire beslaat de gehele periode van de sixties tot aan nu. Veel van de songs zijn Engelstalig, maar er wordt ook in het Nederlands gezongen.

Muziekvereniging Harpe Davids komt uit Zoetermeer. De muziekvereniging bestaat uit meerdere afdelingen waaronder het showcorps. Met de unieke combinatie van visuele onderdelen, melodisch en ongestemd slagwerk treedt het korps op diverse plekken in het land op.