Geniet van zomerse aanbiedingen tijdens Mid Summer Night Shopping

Op zaterdag 7 juli a.s. staat het jaarlijks terugkerende evenement Mid Summer Night Shopping weer op de kalender! De winkels hebben deze avond een speciale koopavond 19:00 tot 22:00 uur en hebben diverse speciale Mid Summer Night aanbiedingen. Naast het voordelig shoppen, worden er allerlei gezellige activiteiten georganiseerd.

Under construction
Met de verbouwingen van het centrum, die tijdens de zomermaanden en dus ook op 7 juli plaatsvinden, heeft de organisatie dit jaar gekozen voor het thema “Under construction”. De kinderactiviteiten en de muzikale omlijsting van deze avond sluiten mooi aan bij dit thema.

Zandkastelen en super glijbaan
De kinderen vervelen zich tijdens de Mid Summer Night Shopping zeker niet! Van 18:00 tot 22:00 uur staat er een mega zandbak en superglijbaan. In de zandbak, op het Westerwater,  kunnen kinderen heerlijk spelen met allerlei zandspeelgoed. De echte bouwers kunnen met de kruiwagens, betonmolens en vormpjes de mooiste zandkastelen bouwen. Op het Plein bij ’t Vierkantje staat de superglijbaan, in de vorm van  een hijskraan,  waar de kinderen lekker op kunnen klauteren en glijden. Voor de knutsel liefhebbers wordt er vanaf 19:00 uur een leuke knutselworkshop gegeven in het thema. Kom langs bij de knutseltent op de Kerksingel en versier je eigen bouwhelm!

Dixieland Bouwvakkers Duo
Speciaal voor de Mid Summer Night Shopping komt het Dixieland Bouwvakkers Duo langs! Deze klussers zorgen voor leuke muziek en extra sfeer tijdens het shoppen.

Naast alle activiteiten en gezelligheid zijn er ook diverse leuke en zomerse aanbiedingen van de winkeliers. Heeft u zin in een gezellige avond shoppen in Berkel Centrum? Kom dan naar de Mid Summer Night Shopping op zaterdag 7 juli!

AVG - Deelname aan de diverse activiteiten is gratis. Wanneer u of uw kind deelneemt aan de activiteiten, bestaat de kans dat u op de foto wordt gezet. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor social media of andere uitingen ter promotie van het winkelcentrum.