Gewijzigde locatie jaarmarkt Berkel Centrum: Westerwater/Westerplein

Zaterdag 1 september is het weer tijd voor de gezellige jaarmarkt van Berkel Centrum. Van 10:00 tot 17:00 uur staan er diverse kramen en kinderattracties. Dit jaar is de jaarmarkt te bezoeken op het Westerwater en het Westerplein.

Gewijzigde locatie
In verband met de herinrichting van het centrum van Berkel, wordt de jaarmarkt dit jaar éénmalig op het Westerwater en het Westerplein gehouden. Een deel van het parkeerterrein bij de Albert Heijn wordt afgezet, zodat hier diverse kramen en attracties geplaatst kunnen worden. Van jurkjes tot slippertjes en van beddengoed tot heerlijke etenswaren, er is van alles te vinden voor een leuk prijsje. Speciaal voor de kinderen zijn er verschillende kinderattracties.

Diverse acties en koopjes
Uiteraard staan ook de winkeliers deze dag voor u klaar. Bij diverse winkeliers in de Centrumpassage, Herenstraat, Kerkstraat en Kerksingel kunt u terecht voor speciale acties en koopjes.

Parkeren en fietsenstalling
Parkeren is nog steeds mogelijk op een gedeelte van het Westerplein en de Westersingel. Het marktterrein en de 2 terreinen daarnaast zijn op 1 september ook beschikbaar als parkeerterrein. De fietsen kunnen gestald worden in de fietsenstalling bij het marktterrein aan de Westersingel.

Mobiele jukebox
Tijdens de Jaarmarkt rijdt Rock'in Billy met zijn mobiele jukebox over de markt. Met zijn swingende muziek maakt hij er een echt feestje van!

Nieuwsoverzicht


2021

Pagina's