Mode – Lifestyle – Culinair Event 29 september op Kerksingel in Berkel Centrum

Zaterdag 29 september is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende Mode – Lifestyle – Culinair Event. Dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk de Kerksingel. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom bij het optreden van Leanne Serena, de shows starten om 13.00 en 14.30 uur.

Wat zijn de nieuwste kleding en lifestyle trends? Dat wordt duidelijk tijdens de modeshows! Modeliefhebbers kunnen deze dag veel inspiratie opdoen voor aankomend seizoen bij de rode loper op de Kerksingel. De winkeliers presenteren hierop de nieuwste mode en lifestyle trends tijdens twee bruisende shows! De shows zien er dit jaar iets anders uit. Geen catwalk zoals u gewend bent, maar een rode loper van 60 meter met blokken.

Deelnemende winkels
Om 13.00 en 14.30 uur starten de shows met de volgende winkeliers: The Denim Store, Kidswear, Dikkenberg Mode, Kiekiek Friends, Bloemendaal Schoenen, Things Mode, 4 You Lingerie, House of Silk ’n Stone, Bloemenkiosk Steentjes, Double S, Intersport samen met PIM sneakers en Boekhandel Van Atten.

De nieuwste rugzakken en de opvallende Nissan GTR
Ook Automobielbedrijf Cas Lamens is onderdeel van dit najaarsevent! Tijdens de shows kunt u de bijzondere Nissan GTR bewonderen. Deze superauto is een plaatje om te zien, een echte eyecatcher! Boekhandel van Atten toont de laatste schooltrends en kinderboeken. Bekijk de nieuwe collectie rugzakken en de schoolspullen van het bekende merk TOPmodel.

Culinair genieten
Niet alleen kunt u de laatste mode- en lifestyletrends bekijken, ook kunt u tijdens het event genieten van heerlijke snacks die aangeboden worden door verschillende winkeliers. Verdeeld over 4 kraampjes kunt u van 12.50 tot 15.30 uur genieten van diverse lekkernijen zoals brownies, kaas, kipspecialiteiten, heerlijke snacks, fruit, wijn en saucijzenbroodjes. De deelnemende winkeliers zijn:  Gildepoelier Leon van den Berg, Verhage, Bakker Ammerlaan, Maison Sjokola, Wijnhandel van Vianen, De Kaaswaag, Edelweiss, Snackbar Berkel, Sonja’s Vitaminebron, Bakker van Maanen en Zoet!.

Optreden van Leanne Serena
Vanaf 12.00 uur bent u al van harte welkom op de Kerksingel om te genieten van een optreden van Leanne Serena en Martijn Broens. Leanne Serena is een bekende jonge zangeres uit Lansingerland, die met haar pure en zuivere stem de emotie van een nummer goed over weet te brengen. Samen met haar gitarist Martijn Broens laat ze het publiek genieten van country- en popmuziek. Zij spelen nummers van onder andere Chris Stapleton, John Mayer, Bruce Springsteen, The Common Linnets, Dolly Parton en James Bay.

Blok deze datum alvast in uw agenda en laat u inspireren door de laatste mode – lifestyle en culinaire trends!

Nieuwsoverzicht


2021

Pagina's