Moonlight Shopping in Berkel Centrum op zaterdag 15 december

Op zaterdag 15 december is het weer tijd voor de traditionele Moonlight Shopping avond in Berkel Centrum! De winkels zijn deze avond speciaal voor u geopend van 19:00 – 22:00 uur, zodat u in een gezellige Kerstsfeer uw kerstinkopen kunt doen!

Dit jaar, in verband met de verbouwing van het centrum, geen Kersthuisjes en –kramen, maar wel volop entertainment en uiteraard bieden de winkels u de mooiste kerstartikelen en cadeaus voor een heerlijke Kerst.

Muzikale omlijsting
Kinderkoor de BerkelNootjes treedt speciaal voor u op die avond. Tussen 19:00 en 20:00 uur kunt u genieten van leuke kerstliedjes van dit Berkelse kinderkoor. Ook muziekvereniging Kunst en Vriendschap is tussen 19:00 en 22:00 uur aanwezig voor een sfeervolle muzikale omlijsting van deze avond. Daarnaast kunt u genieten van het duo Butet Tamba en Tom Schreuder. Met twee gitaren en dito zang spelen ze o.a. soulvolle RnB nummers met uitstapjes naar jazz en rock. Maar speciaal tijdens de donkere dagen van Kerst zullen zij met hun muzikale warmte voor gezelligheid, licht en Kerstsfeer zorgen met o.a. de bekendere Kerstnummers. Maar, dan wel geheel op geheel eigen wijze gebracht.

Kerststal en chocolademelk
De levende kerststal met wensboom, georganiseerd door de scouting, is ook dit jaar weer aanwezig! De kerststal staat ter hoogte van de Albert Heijn op het Westerwater. Lever uw wens in en wie weet komt deze uit. Albert Heijn deelt daarnaast heerlijke chocolademelk en kerststol uit aan de bezoekers. In de dorpskerk treedt van 19.00 – 21.30 uur muziekvereniging Helicon op.

Vuurspuwers, steltenlopers en Kerst lekkernijen
Daarnaast komt u tussen 19.30 en 21.00 uur een vuurspuwer tegen in de winkelstraten.
Ook de steltenlopers Sterren van het Hoge Noorden en de Sneeuwpop steltenloopact verlichten de winkelstraten deze avond. Deze optredens zijn echte eyecatchers! Geniet van de heerlijke lekkernijen die worden uitgedeeld door de wandelende Kersttafel. Deze Kerst tafeldame beweegt zich door het gehele winkelcentrum.

Uitreiking winnaars kassabonnenactie
Ook worden de eerste 5 winnaars van de kassabonnenactie deze avond in het zonnetje gezet! Zij ontvangen een Berkel Cadeaubon t.w.v. € 100,-, welke ze uiteraard gelijk kunnen besteden! De winnaars krijgen uiterlijk dinsdag 11 december persoonlijk bericht. De uitreiking vindt plaats bij 4 You Lingerie, Herenstraat 26.

Kerstballenspeurtocht
Speciaal voor de kleintjes organiseert het winkelcentrum een Kerstballenspeurtocht. Tussen 14:00 en 17:00 uur en tussen 19:00 en 22:00 uur kan bij het startpunt bij ’t Vierkantje de puzzelkaart opgehaald worden. Verzamel alle letters, die in de diverse etalages hangen en los de puzzel op! Lever deze kaart weer in bij het startpunt en ontvang een Kerst bouwplaat en wat lekkers!  Bij ‘t  Vierkantje komt u vanaf 19.00 uur ook de Kerstman tegen!

Voor een gezellige Kerstavond: Kom Moonlight Shoppen in Berkel Centrum!

Zondag 23 december Kerst Koopzondag
Ook rond de feestdagen is er voldoende te beleven in Berkel Centrum. Op zaterdag 22 en zondag 23 december staan de winkeliers ook voor u klaar! Zondag 23 december is een speciale Kerst Koopzondag met divers muzikaal entertainment, een levende Kerstboom en wederom een Kerst tafeldame met lekkernijen. En zaterdag 29 december is er een ‘uitdeelactie’. Mis het niet en kom gezellig langs!

Programma Moonlight Shopping 15 december
14.00 – 17.00 uur          : Kerstballenspeurtocht
19: 30 -  uur                   : Prijsuitreiking Kassabonnenactie
19.00 – 22.00uur           : Kerstballenspeurtocht
19.00 – 20.00 uur          : Kerstoptreden BerkelNootjes
19.30 – 21.00 uur          : Vuurspuwer
19.00 – 21.30 uur          : Optredens Helicon in de dorpskerk 
19.00 – 22.00 uur          : Kerstman bij ‘t Vierkantje
19.00 – 22.00 uur          : Diverse kerstoptredens, steltenlopers en wandelende Kersttafel 
19.00 – 22.00 uur          : Levende Kerststal, met wensboom

Nieuwsoverzicht


2021

Pagina's