Sfeervol kerstinkopen doen in Berkel Centrum

Rondom de feestdagen is er voldoende te beleven in Berkel Centrum. Op zaterdag 22 en zondag 23 december staan de winkeliers natuurlijk ook voor u klaar en helpen ze u graag met het uitzoeken van mooie kerstcadeaus en de inkopen voor het kerstdiner.

Koopzondag 23 december
Vrijdagavond 22 december zijn diverse winkeliers speciaal voor u geopend tot 21.00 uur.

Zondag 23 december is een speciale Kerst koopzondag met divers muzikaal entertainment, een levende Kerstboom en wederom een Kerst tafeldame met lekkernijen.

Zaterdag 29 december is er een uitdeelactie.

Op maandag 24 december sluiten de winkels om 17:00 uur in verband met Kerstavond.
 

Kassabonnenactie
Afgelopen zaterdag, tijdens Moonlight Shopping, mochten de eerste 5 winnaars van de kassabonnenactie hun Berkel Cadeaubon t.w.v. € 100,-, in ontvangst nemen.  

U kunt nog steeds meedoen met de kassabonnenactie. Gooi t/m 31 december uw kassabon met een minimale waarde van € 10,- in de rode brievenbus bij 4 You Lingerie (Herenstraat 26).

Er wordt nog 5x € 100,- shoptegoed (in de vorm van Berkel Cadeaubonnen) verloot. U kunt alleen kassabonnen inleveren welke tijdens de actieperiode (28 november t/m 31 december 2018) zijn uitgegeven door één van de winkeliers in Winkelpromenade Berkel Centrum.

Vergeet niet uw kassabon aan de achterzijde te voorzien van uw NAW gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer)! Alleen dan zijn ze geldig. U mag zo vaak meedoen als u wilt!

De winnaars krijgen in de 1e week van januari 2019 bericht.

Nieuwsoverzicht


2021

Pagina's