Valentijn in Berkel Centrum

Bezoek de All You Need Is Love caravan op 9 februari en win een etentje voor 2!

Het is alweer bijna februari en dat betekent Valentijnsdag! Ook Winkelpromenade Berkel Centrum staat stil bij deze liefdevolle dag. Bezoek de All You Need Is Love caravan en maak een leuke foto of filmpje of maak kans op een gratis etentje voor 2 personen.Valentijnsdag staat geheel in het teken van de liefde. Een dag waarop mensen elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Het is al lang niet meer alleen een dag voor de stille liefde. Het is ook een dag waarop je je moeder, vader, opa, oma of vriend, vriendin in het zonnetje zet.

Valentijnskaart
Op zaterdag 2 en 9 februari kom je tussen 12:00 en 16:00 uur het promotieteam tegen in Berkel Centrum. Zij delen speciale valentijnskaarten uit. Op deze kaart vul je jouw gegevens in en daarnaast geef je aan met wie en waarom jij met diegene een etentje wilt winnen. Lever deze kaart weer in bij het promotieteam of stop de ingevulde kaart in de rode brievenbus bij Masto Mode (Kerksingel 7) of Suithome (Westerwater 22) voor zaterdag
9 februari 17:00 uur en wie weet win jij een heerlijk etentje. De gelukkige winnaars ontvangen uiterlijk maandag 11 februari een e-mail, waarin staat bij welk restaurant ze donderdag 14 februari verwacht worden.

Je kunt een lunch of etentje winnen van een van volgende horecagelegenheden:
Bar Café ’t Vierkantje |Brasserie Edelweiss | Ferro | Muller & Co | Restaurant Annie | Ristorante Da Mario | Snackbar Berkel | The Naked Fish | Verhage Fast Food

Zaterdag 9 februari: All You Need is Love caravan in Berkel Centrum
Op zaterdag 9 februari tussen 12:00 en 16:00 uur staat op de Kerksingel de replica van de All You Need Is Love caravan. Deze Amerikaanse caravan is een van de eerste modellen waar de show mee is begonnen.
Iedereen kan vandaag op de foto zowel voor, als in de caravan. Maar een liefdesboodschap inspreken is ook mogelijk. Een professionele fotograaf maakt portretten of een filmpje van de bezoekers in of bij de All You Need is Love caravan en deze zijn later online beschikbaar.

Facebook actie
Geen tijd om richting Berkel Centrum te gaan, maar wil je toch wel graag meedoen met de Valentijnsactie? Houd dan de Facebookpagina @BerkelCentrum in de gaten. Via deze pagina wordt ook een etentje verloot.Deze Valentijnsactie wordt aangeboden door de Winkeliersvereniging Berkel Centrum en bovengenoemde horecagelegenheden.