All You Need Is Love caravan in Berkel Centrum op zaterdag 9 februari

Het is alweer bijna februari en dat betekent Valentijnsdag! Ook Winkelpromenade Berkel Centrum staat stil bij deze liefdevolle dag. Bezoek zaterdag 9 februari de All You Need Is Love caravan op het Westerwater tussen 12:00 uur en 16:00 en maak een leuke foto of filmpje of maak kans op een gratis etentje voor 2 personen.

All You Need Is Love caravan
Op zaterdag 9 februari tussen 12:00 en 16:00 uur staat op het Westerwater, ter hoogte van Juwelier Pruisken de replica van de All You Need Is Love caravan. Deze Amerikaanse caravan is een van de eerste modellen waar de show mee is begonnen.

Iedereen kan vandaag op de foto zowel voor, als in de caravan. Maar een liefdesboodschap inspreken is ook mogelijk. Een professionele fotograaf maakt portretten of een filmpje van de bezoekers in of bij de All You Need is Love caravan en deze zijn later online beschikbaar.

Valentijnskaart
Ook kom je zaterdag 9 februari tussen 12:00 en 16:00 uur het promotieteam tegen in Berkel Centrum. Zij delen speciale valentijnskaarten uit. Op deze kaart vul je jouw gegevens in en daarnaast geef je aan met wie en waarom jij met diegene een etentje wilt winnen. Lever deze kaart weer in bij het promotieteam of stop de ingevulde kaart in de rode brievenbus bij Masto Mode (Kerksingel 7) of Suithome (Westerwater 22) voor zaterdag
9 februari 17:00 uur en wie weet win jij een heerlijk etentje.

Je kunt een lunch of etentje winnen van een van volgende horecagelegenheden:
Bar Café ’t Vierkantje |Brasserie Edelweiss | Ferro | Muller & Co | Restaurant Annie | Ristorante Da Mario | Snackbar Berkel | The Naked Fish | Verhage Fast Food

Social media actie
Geen tijd om richting Berkel Centrum te gaan, maar wil je toch wel graag meedoen met de Valentijnsactie? Doe dan mee met de social media-actie van Berkel Centrum. Via deze kanalen wordt ook een etentje verloot.

Deze Valentijnsactie wordt aangeboden door de Winkeliersvereniging Berkel Centrum en bovengenoemde horecagelegenheden.

Nieuwsoverzicht