Feestelijke opening plein bij ’t Vierkantje op zaterdag 20 april a.s.

Zaterdag 20 april a.s. is het feest in Winkelpromenade Berkel Centrum. Het plein wordt officieel geopend door de gemeente Lansingerland in samenwerking met de winkeliersvereniging Berkel Centrum. Naast het officiële gedeelte, trakteert de gemeente alle bezoekers van Berkel Centrum op koffie met gebak. Maar dat is niet het enige, u kunt ook kans maken op een Berkel Centrum cadeaubon of heerlijke chocolade bij het Rad van ‘Fortuyn’. Daarnaast is er een Ballonkunstenaar aanwezig en kunnen de kinderen ponyrijden in de Herenstraat.

Officiële opening met koffie en gebak

Om 11:00 uur wordt het plein feestelijk geopend door onder andere wethouder Simon Fortuyn en de voorzitter van de winkeliersvereniging Ronald Vedder. De bezoekers worden getrakteerd op heerlijke petit fours, gebakken door de plaatselijke bakkers, Bakker van Maanen, Bakker Breggen en Bakker Ammerlaan. Ook krijgt u er een heerlijk kopje koffie of thee van de gemeente aangeboden, geschonken door Bar Café ’t Vierkantje.

Maak kans op een Berkel Cadeaubon

Doet u zaterdag 20 april boodschappen bij één van de winkeliers in Berkel Centrum, kom dan tussen 12:00 en 14:00 uur met uw kassabon naar het Rad van ‘Fortuyn’ en speel mee. Geef een draai aan het rad en wie weet wint u wel een Berkel Cadeaubon met een waarde van € 5,- of € 10,- of een heerlijke paaschocolade traktatie. Wethouder Simon Fortuyn geeft de eerste draai aan het rad.

Pony rijden in de Herenstraat
Tussen 12:00 en 15:30 uur is manege Hippisch Centrum Nootdorp met een aantal pony’s aanwezig. Kinderen kunnen onder begeleiding een rondje rijden. Tussen 12:00 en 16:00 uur kom je ook een echte Ballonkunstenaar tegen. Hij maakt de mooiste ballonfiguren, van Disney figuren zoals Olaf of Mickey Mouse tot dieren, zoals een tijger, giraffe of een echte Minion of held van Paw Patrol. Weet jij al welk figuurtje je gaat vragen?

Aangezien het paasweekend voor de deur staat, kan ook de echte Paashaas niet ontbreken. De Paashaas loopt door het centrum en deelt heerlijke chocolade eitjes uit.

Programma zaterdag 20 april

11:00 – 11:30 uur

Officiële opening plein door wethouder Simon Fortuyn

11:30 – 12:00 uur

Uitdelen Petit Fours en koffie/thee

12:00 – 14:00 uur

Rad van Fortuin op Plein

12:00 – 15:30 uur

Pony rijden Herenstraat

12:00 – 16:00 uur

Ballonkunstenaar en Paashaas in centrum

Het geheel wordt muzikaal omlijst met gezellige achtergrondmuziek.

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl  in de gaten voor meer informatie! Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram op @berkelcentrum!

Nieuwsoverzicht