Voorjaarseditie Mode – Lifestyle – Culinair Event 13 april Berkel Centrum

Traditiegetrouw organiseren de winkeliers van Berkel Centrum jaarlijks het Mode – Lifestyle – Culinair Event. Dit jaar wordt het evenement in het voorjaar georganiseerd op zaterdag 13 april. U bent vanaf 13:00 uur van harte welkom op de Kerksingel om de shows bij te wonen en te genieten van de nieuwste voorjaarstrends en heerlijke hapjes.

Wat zijn de nieuwste kleding en lifestyle trends? Dat wordt duidelijk tijdens de modeshows! Modeliefhebbers kunnen deze dag veel inspiratie opdoen voor het voorjaar. De winkeliers presenteren op de loper op de Kerksingel de nieuwste mode en lifestyle trends tijdens twee bruisende shows! Net als vorig jaar geen catwalk, maar een lange loper met blokken.

Deelnemende winkels
Om 13:00 en 14:30 uur starten de shows met de volgende winkeliers:
The Denim Store, Dikkenberg Mode, Kiekiek Friends, Bloemendaal Schoenen, Things Mode, 4 You Lingerie, House of Silk ’n Stone, Double S, Intersport samen met PIM sneakers, Oost-West Lifestyle, Boekhandel Van Atten, Fraser Optiek, Solange, Blue Wave/Big Boss, Street One, Fiore en Xenos.

Gezondheidsmetingen door sportclub MyLife
Sportclub MyLife, gevestigd aan de Berkelse Poort 21, is deze dag ook aanwezig.
U kunt bij hen terecht voor een gezondheidsmeting. Aan de hand van de resultaten van de meting, krijgt u voorlichting en wordt u vrijblijvend uitgenodigd voor een training en/of coaching bij de sportclub.

De lekkerste hapjes en drankjes
Naast het bekijken van de laatste mode- en lifestyletrends, kunt u weer genieten van heerlijke snacks die aangeboden worden door verschillende winkeliers. Tijdens de twee shows om 13:00 en 14:30 uur worden diverse lekkernijen aangeboden door de winkeliers, zoals kipspecialiteiten, heerlijke koeken, fruit, wijn, chocolade en warme snacks.
De deelnemende winkeliers zijn: Gildepoelier Leon van den Berg, Verhage, Bakker Ammerlaan, Maison Sjokola, Wijnhandel van Vianen, Snackbar Berkel, Sonja’s Vitaminebron, Bakker van Maanen en Visshop Berkel.

Blok deze datum alvast in uw agenda en laat u inspireren door de laatste mode – lifestyle en culinaire trends!

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl  in de gaten voor meer informatie! Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram op @berkelcentrum!

Nieuwsoverzicht