Moederdag shopping met muziek van Northern Crown in Berkel Centrum

Zondag 12 mei is het weer Moederdag. Dat betekent dat de zaterdag daarvoor in het teken staat van Moederdag shopping in Berkel Centrum. De winkeliers staan klaar om te helpen met het uitzoeken van een mooi cadeau voor deze speciale dag.  Het duo Northern Crown zorgt voor gezellige klanken tijdens het winkelen.

Northern Crown staat voor fijne luistermuziek. Dit duo, bestaande uit Marjolein Wiegmann en Martha Overduin, heeft in de loop der jaren een groot repertoire opgebouwd. Het repertoire bestaat uit akoestische covers van bekende en minder bekende popsongs, afgewisseld met country-, folk-, blues- en jazzsongs die lekker in het gehoor liggen. Omdat ze maar met zijn tweeën zijn, ontstaat er gemakkelijk een intieme sfeer. Toch kunnen ze als tweetal ook flink uitpakken met uptempo, catchy songs. 

Daarnaast genieten de 25 winnaars van de Moederdag verwenochtend deze ochtend van koffie met gebak bij Verhage en gaan de 2 hoofdwinnaars deze ochtend op stap. Lekker naar de kapper, nieuwe kleding, een bosje bloemen, een tas vol leuke producten en een heerlijke lunch krijgen zij aangeboden door de winkeliers van Berkel Centrum.

De deelnemende winkels zijn: Lijstenmakerij Lansingerland, Bakker Ammerlaan, Vitaminstore Berkel en Rodenrijs, Sonja's Vitaminebron, Wijnhandel van Vianen, De Kaaswaag, Snoepexpress, Verhage Berkel en Rodenrijs Centrum, Etos Berkel en Rodenrijs, Bloemformule, Cosmo Hairstyling Berkel en Rodenrijs, Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs, Bakker van Maanen, Kokkeler Bloemen, Kantoorboekhandel Van Atten, Oost-West lifestyle, Gildepoelier Leon vd Berg, Zoya, Lens, MyLife - Berkel en Rodenrijs, Yes Yes fashion Berkel en Rodenrijs, Visshop Berkel, Juwelier Ingrid Pruisken, Lifestyle Beauty Center Lansingerland, Van Heiningen, parfumerie natuurdrogist & schoonheidssalons, Neelis Schoenen, Quinto Kappers, Restaurant Annie, Xenos, CIGO MIRO en Thing's Mode & Accessoires.

Alles voor een heerlijke Moederdag vind je gewoon in Winkelpromenade Berkel Centrum!

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Nieuwsoverzicht