Bezoek de All You Need Is Love Photobooth op 8 februari en win een etentje voor 2 personen!

Het is alweer bijna februari en dat betekent Valentijnsdag! Ook Winkelpromenade Berkel Centrum staat stil bij deze liefdevolle dag. Bezoek de All You Need Is Love photobooth. Maak een leuke foto en maak kans op een gratis etentje voor 2 personen op 14 februari.

Valentijnsdag staat geheel in het teken van de liefde. Een dag waarop mensen elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Het is al lang niet meer alleen een dag voor de stille liefde. Het is ook een dag waarop je je moeder, vader, opa, oma of vriend, vriendin wat extra liefde geeft!

Je kunt een lunch of etentje winnen van een van volgende horecagelegenheden:
|La Mamma | Snackbar Berkel | The Naked Fish | Verhage Fast Food |

De gelukkige winnaars ontvangen uiterlijk dinsdag 11 februari een e-mail, waarin staat bij welk restaurant ze vrijdag 14 februari verwacht worden.

Zaterdag 8 februari: All You Need Is Love photobooth in Berkel Centrum
Op zaterdag 8 februari tussen 12:00 en 16:00 uur staat op de Kerkstraat de All You Need Is Love photobooth. Ga op de foto met je vriendin, dochter, schoonvader, vriend of wie je dan ook lief vindt. Je krijgt direct een fotoprint mee naar huis en de foto wordt ook naar je e-mail verzonden.

De foto's kun je hier bekijken! 

Deze Valentijnsactie wordt aangeboden door de Winkeliersvereniging Berkel Centrum en bovengenoemde horecagelegenheden. Voor meer informatie over het winkelcentrum volg ons op Twitter en Facebook via @BerkelCentrum.

Nieuwsoverzicht


2020

dinsdag 15 december 2020

dinsdag 15 december 2020

zondag 6 december 2020

dinsdag 1 december 2020

dinsdag 24 november 2020

vrijdag 13 november 2020

vrijdag 2 oktober 2020

woensdag 16 september 2020

Pagina's