Valentijnsdiner Vriendenstichting bij 't Manneke

Op Valentijnsdag vrijdag 14 februari organiseert de Vriendenstichting van de OL Vrouw Geboortekerk een bijzonder sponsordiner bij ’t Manneke. Het wordt een avond met verrassende gerechten, een spannende loterij en muzikale intermezzo’s. Volgens voorzitter Johan van der Burg is het de ideale gelegenheid om familieleden, vrienden en kennissen uit te nodigen om heerlijk samen te genieten.

Zo zingt het bekende Men2B Quartet a capella nummers uit de jaren 70 en 80. Later op de avond is er een spectaculaire veiling met veilingmeester Kees Maree. Opvallende kavels zijn gesigneerde shirts van Max Verstappen en Feijenoord. De opbrengst van de avond is voor het behoud van het monumentale kerkgebouw.

De prijs voor dit gastronomisch diner is € 75,- incl. 2 drankjes. Kaarten zijn op internet verkrijgbaar via: cultuuraanhetlint.nl/actueel en door overmaking van € 75,- p.p. op: NL47 RABO 0307 4440 07 t.n.v. Stichting Vrienden van het Kerkgebouw OL Vrouw Geboorte te Berkel en Rodenrijs o.v.v. naam en adres. De kaarten worden dan thuisbezorgd. Meer info op: cultuuraanhetlint.nl

Het sponsordiner is een van de vele activiteiten die de Vriendenstichting organiseert voor behoud van het karakteristieke gebouw. Zo is er op 22 maart in de kerk een groot Paasconcert met het Bachkoor uit Middelburg en op 17 april komt Shantykoor IJgenweiss met een feestelijk repertoire naar Willem Huygensz.

Voor verdere info:
Johan van der Burg, voorzitter Vriendenstichting
06-54742457