De winkeliers van Berkel Centrum brengen de boodschappen bij u thuis!

De winkeliers van Berkel Centrum staan ook nu voor u klaar. Als het niet meer lukt om naar Berkel Centrum te komen, dan komen wij naar u. De winkeliers hebben namelijk een gezamenlijke bezorgservice opgericht. Plaats uw bestelling bij uw favoriete winkel via telefoon, mail, app of social media. Betaling volgt in overleg met de winkelier. Voor 12:00 uur besteld = vandaag in huis. Bestellingen voor 16:00 uur heeft u de volgende dag in huis.

Bezorging is gratis binnen een straal van 15 kilometer binnen Berkel Centrum en wordt u aangeboden door de winkeliersvereniging. De service blijft van kracht tot 6 april. Win een Berkelcentrum Cadeaubon van 50 euro Onder alle bestellingen wordt wekelijks een cadeaubon van Berkel Centrum verloot. Wij maken de winnaar bekend via de social media kanalen van Berkel Centrum.

“Geweldig om samen met collega’s deze dienst op te zetten. In moeilijke tijden is het belangrijk om elkaar te steunen. We hopen natuurlijk dat we hier veel klanten mee van dienst kunnen zijn”. Aldus Angelique de Jonge van 4You Lingerie namens de andere winkeliers. Via de social media kanalen houden wij u op de hoogte over deelnemende winkels en acties.

Op dit moment kunt u bestellingen doen bij:
4You Lingerie Beauty, Health & More van Heiningen
Bloemenkiosk Steentjes
Cigo Miro
Cosmic Beauty pedicure en schoonheidssalon
Cosmo Hairstyling
Dikkenberg Mode
Double S
Fiore Women
GSM Berkel
Intertoys Berkel
Juwelier Ingrid Pruisken
Kantoorboekhandel Janneke
Kiekiek Friends
Lens
Lifestyle Beauty Center
Maison Sjokola
Oost-West Lifestyle
Pets Place Berkel en Rodenrijs
Primera Berkel en Rodenrijs 
Puur Dameskleding
Snoepexpress
Sport2000
Take 5
The Denim Store
The Naked Fish
Thing’s Mode & Accessoires
Wereldwinkel
Xenos
Zoet! Ijs & Chocolade

Daarnaast zijn er ook diverse winkeliers met eigen acties. Bezoek onze website www.winkelcentrum-berkel.nl voor meer informatie over het winkelcentrum en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram: @Berkelcentrum.

Nieuwsoverzicht


2020

dinsdag 15 december 2020

dinsdag 15 december 2020

zondag 6 december 2020

dinsdag 1 december 2020

dinsdag 24 november 2020

vrijdag 13 november 2020

vrijdag 2 oktober 2020

woensdag 16 september 2020

Pagina's