Winkeliers van Berkel Centrum willen Moeders verrassen met Moederdag

Ook in deze bijzondere tijden willen de winkeliers van Berkel Centrum Moeders in het zonnetje zetten. Waar ze dit normaal doen in het winkelcentrum door o.a. het uitdelen van lekkernijen of het weggeven van een metamorfose komen we dit jaar naar u toe. Op gepaste afstand natuurlijk. Daarom organiseren wij de actie: Win een Moederdagontbijt voor twee personen!

Zondag 10 mei staat het promotieteam klaar om maar liefst 50 Moederdagontbijtjes weg te brengen in de regio tussen 9 en 10 uur.

Winnen?
Hoe maakt u kans op dit heerlijke ontbijt voor twee personen t.w.v. €17,95? Dit is heel eenvoudig! Nomineer de dame in kwestie met een korte uitleg en adresgegevens naar anouk@spontaan.nu of doe een kaartje in de rode actie brievenbus bij Oost-West Lifestyle of Gildepoelier Leon van den Berg. Let op, uw inzending moet wel uiterlijk vrijdag 8 mei 17:00 uur binnen zijn en geheel compleet met NAW gegevens. U ontvangt dan zaterdag 9 mei voor 17.00 uur bericht of het promotieteam op gepaste afstand bij u langskomt.

Daarnaast vindt u natuurlijk alles voor een heerlijke Moederdag, ook nu, gewoon in Winkelpromenade Berkel Centrum!

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Nieuwsoverzicht


2020

dinsdag 15 december 2020

dinsdag 15 december 2020

zondag 6 december 2020

dinsdag 1 december 2020

dinsdag 24 november 2020

vrijdag 13 november 2020

vrijdag 2 oktober 2020

woensdag 16 september 2020

Pagina's