Winkeliers van Berkel Centrum verrassen moeders met Moederdag

Afgelopen zondag 10 mei stond het promotieteam van Berkel Centrum klaar om maar liefst 50 Moederdagontbijtjes weg te brengen in de regio. In deze bijzondere tijden wilden de winkeliers van Berkel Centrum moeders in het zonnetje zetten. Waar ze dit normaal deden in het winkelcentrum door o.a. het uitdelen van lekkernijen of het weggeven van een metamorfose kwamen ze dit jaar naar u toe. Op gepaste afstand natuurlijk.

Via de mail en een actiebrievenbus in de winkel konden er moeders genomineerd worden. In totaal werden er bij 200 moeders genomineerd. Tijdens het uitdelen werden een aantal moeders ook nog eens verrast met een kofferbakconcert. Het was een geslaagde dag.

Alle moeders nog van harte gefeliciteerd en we hopen dat jullie hebben genoten van jullie ontbijtje. Anneke Woutersen, Annet Wit, Mevrouw in ’t Veen, Wilma van den Bulk, Marjolein Boers, Katinka de Vries, Karin van Winden, Beppy van der Voort, Hanneke van Hal-Haanappel, Carlota van Gameren, Cindy Hanson, Agnes Verbeek, Monique de Vries, Erica van der Ham, Caroline van den Poll, Miranda Helms, Mevrouw Hofstede, Annemieke van de Meulder, Marijke van Beek, Cindy Heuschen, Joke van Rossum, Mevrouw Splinter, Nicolette Mulder, Madelon Schoots, Corine Plazier-Prins, Sylvia van der Veen, Fleur van Hoeckel, Pauline Kloeg, Mieke Kerver, Sanne Keijzer-Koeleman, Mirjan Löhr, Mandy van de Voort, Marion Barkmeijer, Wilma Gerritsen, Carla van Dijk, Danielle den Uil, Margo van Balkom, Jannie de Keijzer, Nicole de Hoog, Marja Buter, Margareth Valkenburg, Martine Breuer, Kelly Ekonde, Karin Heezen, Trudy van der Toorn – Hijdra, A. De Koning, Vicky Hoppen, Nathalie Koeleman en Nathalie Beusmans.

Bedankt iedereen voor het meedoen aan deze actie!

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

 

Foto: Chantal van Kiekiek Friends deelt namens de winkeliers ontbijtjes uit aan de winnende moeders.

Nieuwsoverzicht


2020

dinsdag 15 december 2020

dinsdag 15 december 2020

zondag 6 december 2020

dinsdag 1 december 2020

dinsdag 24 november 2020

vrijdag 13 november 2020

vrijdag 2 oktober 2020

woensdag 16 september 2020

Pagina's