Winkeliers van Berkel Centrum verrassen vaders met Vaderdag

Afgelopen zondag 21 juni stond het promotieteam van Berkel Centrum klaar om maar liefst 35 Vaderdag Borrelboxen weg te brengen in de regio. In deze bijzondere tijden wilden de winkeliers van Berkel Centrum vaders in het zonnetje zetten. Op gepaste afstand natuurlijk.

Via de mail en een actiebrievenbus in de winkel konden er vaders genomineerd worden. In totaal werden er bijna 300 vaders genomineerd. Het was een geslaagde dag met super veel leuke reacties.

Alle vaders nog van harte gefeliciteerd en we hopen dat jullie hebben genoten van de borrelbox. Frank van Kleef, Peter Brussé, Cristian, John Bovenlander, Chris van Noortwijk, Corne Hijdra, papa van Amber en Jasmijn, Afshin Ghobadi, Keesjan Pieper, papa van Daphne, Kenneth Wolters, Frank vd Burg, Papa René, Frank Reijsmeijer, Damiaan Campfens, Ronald, Frans Weterings, Gerben de Groot, Marc Koot, Arjen Koot, meneer Bakker, Ad Greeve, Ron Baars, meneer Greeve, Sjaak van Balkom, papa Sidney, Jan Alsemgeest, Frans Verbeek, papa van Cheyenne, Michele Peschechera, Ralf Huisman, Christian Plazier, papa van Marieke en Sara, Marcel Makkinje en Maarten Barten.

Bedankt iedereen voor het meedoen aan deze actie!

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Nieuwsoverzicht


2020

dinsdag 15 december 2020

dinsdag 15 december 2020

zondag 6 december 2020

dinsdag 1 december 2020

dinsdag 24 november 2020

vrijdag 13 november 2020

vrijdag 2 oktober 2020

woensdag 16 september 2020

Pagina's