Cadeaubon Berkel Centrum

Cadeaubon Berkel Centrum: voor ieder wat wils! Leuk om te geven én om te krijgen!
De winkeliersvereniging van Berkel heeft al jaren een eigen cadeaubon die te besteden is bij bijna alle winkels in Berkel Centrum. De bon krijgt wordt steeds bekender en steeds meer consumenten, bedrijven en organisaties weten inmiddels dat een cadeaubon van Berkel Centrum altijd een geslaagd cadeau is.  

Basisschool bedankt medewerkers met Berkel Cadeaubon
Een basisschool uit de regio koos dan ook voor de Berkel Centrum cadeaubon om haar medewerkers te bedanken tijdens deze bijzondere periode. De cadeaubon werd hartelijk in ontvangst genomen door de vele medewerkers die nu naar eigen voorkeur heerlijk kunnen winkelen in Berkel Centrum.  

Met de Berkel Cadeaubon kunt u shoppen bij vrijwel alle winkels en horeca in Berkel Centrum. Van een heerlijke lunch tot de dagelijkse boodschappen en zelfs een nieuwe outfit! Doordat winkelpromenade Berkel Centrum een gevarieerd aanbod aan winkels en horeca biedt is er altijd een inleverpunt naar wens te vinden.  

De cadeaubon is het perfecte cadeau voor een familielid, vriend(in), collega of zelfs als relatie/kerstgeschenk voor bedrijven. Bij grotere aantallen kan de bon voorzien worden van uw logo. De bon is feestelijk verpakt en daardoor extra leuk om te geven. Bovendien stimuleert u hiermee de economie van Berkel Centrum. 

Verkooppunten
De Berkel Cadeaubon is verkrijgbaar in waardes van € 5,- en € 10,- en te koop bij: Primera Berkel & Rodenrijs, Boekhandel van Atten, Kantoor-Boekhandel Janneke en Cigo Miro.   

 

Bekijk de inleverpunten en voorwaarden hier.