4 You Lingerie is verhuisd naar Kerkstraat 27

​Na een mooie en leerzame start in de Herenstraat is 4 You Lingerie verhuisd naar de Kerkstraat. Deze winkel is groter waardoor het uitgebreide assortiment nog beter getoond kan worden. Ook is de locatie makkelijker te vinden omdat het midden in de winkelstraat ligt.

Verhuizen in Covid tijd
Natuurlijk had Angelique zich een andere start voorgesteld en het liefst alle klanten weer in de winkel ontvangen. Echter gaat zij niet bij de pakken neer zitten en heeft ze de tijd gebruikt om te verhuizen en een nieuwe website te lanceren. Ook via social media toont zij de nieuwe collecties en de nieuwe merken die ze aan het assortiment heeft kunnen toevoegen. Ze kan niet wachten om haar klanten weer in de winkel te mogen ontvangen maar helpt u tot die tijd ontzettend graag online.

Uw lingeriewinkel sinds 2015
Angelique de Jonge is eigenaresse van de winkel en besloot 5 jaar geleden de winkel te openen. Het verbaasde haar dat er nog geen lingeriewinkel was in Berkel Centrum. Ze helpt haar klanten graag met het uitzoeken van goed zittende lingerie. “Het zal u verbazen hoeveel dames in Nederland een verkeerde maat BH dragen”. Voor elke klant neemt Angelique of haar collega uitgebreid de tijd. Bij 4 You Lingerie bieden ze een ruime & betaalbare selectie van kwaliteitsproducten, een eenvoudige winkelervaring, versnelde bezorgopties en een uitstekende service.

De nieuwe winkel is van hele ruime pashokjes voorzien. Er is zelfs nog een pashokje dat nog groter is zodat ook minder valide, of mensen met een rolstoel, kunnen passen.

Hopelijk kan Angelique u snel in de nieuwe winkel ontmoeten en tot die tijd helpt zij u graag online. Maak een afspraak via www.4youlingerie.nl

Nieuwsoverzicht

Pagina's