Winkeliers van Berkel Centrum verrassen moeders met Moederdag!

Heeft u uw moeder kunnen verrassen met een heerlijk ontbijtje? Afgelopen zondag 9 mei stond het promotieteam van Berkel Centrum klaar om maar liefst 50 Moederdagontbijtjes weg te brengen in de regio. In deze bijzondere tijden wilden de winkeliers van Berkel Centrum moeders in het zonnetje zetten en dat is zeker gelukt!

De winnaars van de Moederdagactie waren erg verrast door hun geliefde! Het was een echte verrassing! Berkel Centrum heeft veel leuke reacties en foto's mogen ontvangen, het was een zeer geslaagde actie!
Namens Berkel Centrum hopen wij dat iedereen een liefdevolle Moederdag heeft gehad!

Bedankt iedereen voor het meedoen aan deze actie! Bekijk op Facebook de foto's van de winnaars en op YouTube de filmpjes! 

Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Nieuwsoverzicht


2021

Pagina's