Jubilerende winkeliers in het zonnetje gezet

Westerwater en Westersingel bestaat 25 jaar

Zo’n 25 jaar geleden werd het centrum van Berkel flink uitgebreid met winkels aan de Westersingel, Westerwater en de passage.

Om dit vieren wordt a.s. zaterdag groots uitgepakt met een zeer feestelijke editie van het Mid Summer Shoppen (14:00 – 20:00 uur). Daarnaast werden de winkeliers afgelopen week in het zonnetje gezet door de winkeliersvereniging.

Proost op 25 jaar bestaan
Donderdagavond werden de jubilerende winkeliers uitgenodigd voor een toost bij Edelweiss. Voorzitter Ronald Vedder feliciteerde de winkeliers en benadrukte hoe bijzonder het is dat er zoveel betrokken ondernemers in het centrum zijn gevestigd. Hiervan zijn sommige zelfs ook al 25 jaar actief. Het winkelaanbod is divers met lokale specialisten en ketens.

De winkeliersvereniging is trots op het winkelgebied en haar ondernemers en hoopt ook komende jaar aantrekkelijk te blijven voor de consument en de ondernemer.

De genodigden ontvingen ook een prachtig boeket.

 

Jubilerende winkeliers

Visshop,

Slager Lansingerland

Sonja's Vitaminebron

Leon van den Berg

Kaaswaag

Wijnhandel van Vianen

AH Juwelier Ingrid Pruisken

Hema

Snoep Express

Hans Anders

Intertoys

Zeeman

Warby Hair

Dame Blanche

Wereldwinkel

Dikkenberg

Optiek de Schepper

Sandra van Bakker van Maanen was vroeger Bakker Rodenburg maar zij werkt al 25 jaar op het Versplein vandaar dat we haar ook in het zonnetje zetten

Hetzelfde geldt voor de Keurslager, Sonja’s Vitaminebron en Dikkenberg. Zij zijn nu zo’n 23/34 jaar aanwezig in het centrum.