Halloween druk bezocht! Heel gezellig en soms een beetje spannend

Vrijdagavond 28 oktober was Berkel het terrein voor spookjes, griezels, heksen, dino's en vele andere griezelige figuren die je liever niet tegenkomt. Er was een letterspeurtocht en veel entertainment. 
Kinderen tot 12 jaar mochten deelnemen aan de speurtocht. Het goede antwoord leverde een flink zak snoep op. 

Dansschool Flexxdance gaf de hele avond dansshows weg in het thema Halloween. De shows trokken veel publiek.
Veel winkeliers hadden flink uitgepakt. Zo was er bij Daans Shop een griezeldoolhof, Zoet! deelde ijsjes uit en Verhage snacks. Bij de Visshop kon je de griezeltent door voor een traktatie en bij de Keurslager kon je naar binnen om echt te schrikken. 
Bij Albert Heijn kon je grabbelen naar een snoepje maar dit durfde niet iedereen. Bij Erik's Outlet was er ook een griezelroute die werd bewaakt door een weerwolf. 

Naast dat er professionele acts zijn ingehuurd waren er dit jaar ook voor het eerst vrijwilligers aanwezig die acts opvoerde en de bezoekers vermaakte! Dit was heel erg leuk en een mooie toevoeging aan het evenement. Lijkt jou dit ook leuk voor volgend jaar? Mail dan naar info@winkelcentrum-berkel.nl en we nemen contact met je op als we aan de organisatie voor volgend jaar gaan beginnen. De datum is 27 oktober 2023. 

De winkeliersvereniging bedankt iedereen voor het bezoeken van Berkel Centrum. Ben je benieuwd naar de foto's? Hier vind je de foto's van de winkeliers en acts. En hier kun je kijken of onze fotograaf jou op de foto heeft gezet. De foto's zijn gemaakt door Elise Seinen fotografie.