Nieuwe smaakmaker in Berkel Centrum: Bram Ladage opent zijn deuren!

Een stukje Rotterdamse traditie heeft zijn weg gevonden naar Berkel Centrum, want de iconische patatzaak Bram Ladage heeft hier zijn deuren geopend. Met meer dan 55 jaar ervaring in het maken van overheerlijke patat, belooft Bram Ladage een smakelijke toevoeging te zijn.

Het geheim? Aardappelen uit de Hoeksche Waard, met de hand gesneden tot echte patat en gebakken in pure plantaardige olie. Een snufje zeezout erover en genieten maar! Berkel Centrum verwelkomt met trots deze nieuwe lekkernij en nodigt iedereen uit om de authentieke smaak van 'een Brammetje doen' te ervaren.

Bram Ladage zit in Berkel en Rodenrijs op het volgende adres:

CENTRUMPASSAGE 1
2651 JN BERKEL EN RODENRIJS
T 010-3034514

Lees meer informatie via https://bramladage.nl/