Gezocht! Verkeersregelaars voor Sinterklaasintocht

Sinterklaas komt zaterdag 18 november 2023 naar Berkel Centrum!

De voorbereidingen voor dit speciale bezoek zijn alweer in volle gang. Om de intocht in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar verkeersregelaars.

Als verkeersregelaar rijd je mee met de optocht, vanaf Koppert naar het centrum. Dit doe je op de fiets. Je zorgt ervoor dat kruispunten vrij zijn voor de optocht en dat kinderen niet zomaar oversteken of richting de wagens komen. In het centrum zorg je ervoor dat Sinterklaas en zijn pieten op een veilige manier bij het podium kunnen komen. Als Sinterklaas eenmaal op het podium is, houd je de bezoekers bij het podium goed in de gaten. Zijn er geen kindjes die papa of mama kwijt zijn? Wordt er niet teveel geduwd vooraan? Je bent de ogen van de organisatie. Een belangrijke, maar leuke job! Naast een super leuke dag, kun je uiteraard ook rekenen op een vergoeding.

Aanmelden
Ben je 16 jaar of ouder en ben je op zaterdag 18 november beschikbaar tussen 12:00 en 15:30 uur, dan zijn we op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om te helpen? Of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar tessa@spontaan.nu of stuur een privébericht via Facebook, Instagram of Twitter (@BerkelCentrum).