Win een Romantisch Valentijnsdiner voor twee bij Brasserie Edelweiss!

Op 14 februari staat de liefde centraal en Brasserie Edelweiss viert dit met een speciale Valentijnsactie. In samenwerking met Oost-West lifestyle biedt de brasserie een unieke kans aan om een romantisch diner voor twee te winnen, compleet met prachtig Zusss servies om de tafel te dekken.

Het diner, perfect voor stelletjes die hun liefde willen vieren, belooft een onvergetelijke ervaring te worden. De gelukkige winnaars zullen niet alleen kunnen genieten van heerlijke gerechten bij Brasserie Edelweiss, maar ook van de sfeervolle ambiance en de romantische setting.

Het Zusss servies, verzorgd door Oost-West lifestyle, voegt een extra vleugje elegantie toe aan de avond. Met zijn verfijnde ontwerp en moderne uitstraling zal het servies de perfecte aanvulling zijn op deze Valentijnservaring.

Om deel te nemen aan deze bijzondere actie, kunnen geïnteresseerden eenvoudig meedoen via de social post van Brasserie Edelweiss. Een unieke kans om samen met je geliefde Valentijnsdag op een speciale manier te vieren.