Zaterdag 20 april Mode Event in Berkel Centrum

Modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want het jaarlijkse Mode Event van Berkel Centrum staat weer voor de deur! Op zaterdag 20 april bruist het centrum van fashion en stijl met 3 uitgebreide modeshows om 13:00, 14:00 en 15:00 uur, in de Herenstraat.

Het belooft een geweldige middag te worden met de nieuwste dames- en herenmode, maar ook kindermode en badmode. Maar dat is niet alles! De nieuwste trends op het gebied van schoenen, (zonne)brillen en andere modeaccessoires zijn te zien op de 10 meter lange catwalk. De catwalk is net als vorig jaar te vinden op de Herenstraat, ter hoogte van de Scapino.

Deelnemende winkels

Deelnemende winkels zijn: 4 You Lingerie, Bloemendaal Schoenen, BLOSSOMZ, Di Donne, Dikkenberg Mode, Di Maschi, Donna Dura, Double S, Fiore Women, Fraser Optiek, J22 Fashion, Jewelz & Watches, Lifestyle Beauty Center Lansingerland, Maison Sjokola, Oost West Lifestyle, Optiek De Schepper, The Denim Store, The Stone en Thing's Mode & Accessoires.

Het Mode Event Berkel Centrum is een niet te missen evenement voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, trends en natuurlijk de nieuwste collecties. Of u nu een doorgewinterde fashionista bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige middag. Zet 20 april alvast in uw agenda en laat u inspireren door de laatste mode en lifestyle en trends!