Ibizamarkt! Nieuw evenement in Berkel Centrum

Ibizamarkt nieuw evenement in Berkel 

Berkel Centrum heeft een nieuw evenement! Op woensdag 10 juli organiseren de winkeliers een Ibizamarkt rondom het Westerplein. De Ibizamarkt is onderdeel van de Spaanse weken. Tijdens de weken zijn er leuke acties en activiteiten rondom dit thema. Ontdek de charme van Ibiza in Berkel Centrum, met een scala aan unieke kraampjes en een heerlijke vakantiesfeer. 

De organisatie is in handen van Kroko’s evenementen. Zij organiseren traditiegetrouw de junimarkt op 1 juni en op 7 september de jaarmarkt. De braderie bestaat uit kramen van winkeliers en andere aanbieders. Veel branches zijn vertegenwoordigd en natuurlijk is er ook voor de kinderen vermaak. De kramen zijn ook te vinden in het nieuwe gedeelte (Westerplein, Achterom).

Inschrijven voor de markten tijdelijk met korting
Deelnemers die mee willen doen aan de braderie kunnen zich nu inschrijven. Voor de snelle beslissers is meedoen nu extra aantrekkelijk. Gebruik de code "actieberkelcentrum45" bij het inschrijven en ontvang maar liefst 50% korting! Wees er snel bij, want deze actie is geldig tot en met 30 april. De actie geldt niet voor reeds ingeschreven kraamhouders

Inschrijven via https://krokos-evenementen.nl/ zet de actiecode in het opmerkingenveld. 

Foto: Bianca (Kroko's evenementen) Ruben, Chantal en Rianne van de promotiecommissie in het nieuwe gedeelte van het centrum waar de markten nu ook gaan plaatsvinden.