Feestelijke dag in Berkel Centrum West op zaterdag 18 mei

Winkeliers op Westerplein

Na veel werk is de westkant van Berkel Centrum zo goed als klaar en zijn bijna alle winkels geopend. De winkeliersvereniging van Berkel Centrum nodigt alle inwoners en bezoekers uit om
zaterdag 18 mei de opening van dit nieuwe gedeelte en de nieuwe winkels te vieren.

Van 10:00 tot 14:00 uur is er van alles te doen op het Westerplein. Het promotieteam staat klaar met heerlijke traktaties voor alle bezoekers, terwijl een levendige photo booth garant staat voor leuke herinneringen. Ook treedt lokale sing- en songwriter Leanne Serena op.  Met haar authentieke en heldere stem combineert singer-songwriter Leanne Serena americana met hedendaagse pop en folk.

Ook in de rest van het centrum is er gezelligheid. Het mobiele promotieteam deelt lekkernijen uit en DJ Bootsy Paul zorgt voor muzikale gezelligheid in de rest van het winkelgebied. De gelukkige winnaars van de Moederdag kassabonactie ontvangen hun prijs. Misschien bent u wel een van de gelukkigen!

Dit evenement markeert niet alleen de afronding van de werkzaamheden in en rondom het winkelcentrum, maar ook de opening van het langverwachte nieuwe gedeelte van Berkel Centrum. Het belooft een dag vol plezier, muziek en traktaties te worden voor alle leeftijden.