Vaderdag penalty challenge en EK winactie in Berkel Centrum

Dit jaar vier je Vaderdag en de start van het EK voetbal in Berkel Centrum! Op zaterdag 15 juni van 12:00 tot 16:00 uur zijn alle vaders en kids uitgenodigd om mee te doen met de Vaderdag penalty challenge op het plein bij 't Vierkantje. Daarnaast kun je kans maken op 2 officiële Nederlands Elftal shirts met de social media winactie.

De Vaderdag penalty challenge is een mooie kans voor vaders om hun voetbalvaardigheden te tonen en samen met hun kinderen te genieten van een middag vol plezier. Wordt er gescoord? Dan ontvang je een leuke EK-prijs. Ook kom je de Kodak fotomeiden tegen in het centrum. Maak een leuke of gekke foto voor papa of met papa en neem deze direct mee.

Win 2 officiële Nederlands Elftal shirts

Ter ere van het EK 2024 en Vaderdag maak je met de social media winactie kans op 2 officiële Nederlands Elftal shirts (1 voor papa en 1 voor het kind, maat XL en maat 152).

Hoe kun je winnen?

  • - Like het bericht met onderstaande foto, dat op 31 mei verschijnt op de social media kanalen van Berkel Centrum (Instagram en Facebook) en laat een reactie achter met jouw favoriete Nederlands Elftal speler.
  • - Deel dit bericht op Facebook of Instagram (via je stories) en tag @BerkelCentrum.
  • - Volg ons op 1 van onze social media kanalen: Facebook of Instagram @BerkelCentrum.

De winnaar wordt op woensdag 12 juni via een privébericht op social media op de hoogte gesteld en zal ook via social media bekend worden gemaakt. De shirts kunnen op 15 juni worden opgehaald tijdens de Vaderdag penalty challenge. Er zijn ook nog 2 troostprijzen, de originele KNVB oranje Voetbal.

 

(Let op: Wij zullen nooit vragen om op externe links te klikken. Wij nemen contact op met de winnaar via ons officiële Instagram-account @Berkelcentrum)