Spaanse Weken in Berkel Centrum

Ola! Como está? Binnenkort waant u zich in Spanje!

Van 10 tot en met 27 juli is het thema van Winkelpromenade Berkel Centrum Spanje. Bereid je voor op een vakantie-ervaring in eigen land met de Spaanse Weken! Deze weken kun je genieten van heerlijke paella, verfrissende sangria, ritmische salsa, zoete churros en authentieke Spaanse muziek. Kom en ervaar de zonnige en vrolijke sfeer van Spanje in het hart van Berkel.

Ibiza-markt woensdag10 juli
Op woensdag 10 juli worden de Spaanse weken afgetrapt met een bruisende Ibiza-markt, geïnspireerd door de beroemde Hippie markt in Ibiza. Van 10:00 tot 17:00 uur wordt het winkelgebied omgetoverd tot een paradijs van Ibiza-sferen. Diverse standhouders bieden een breed scala aan Ibiza-geïnspireerde producten aan, waaronder sieraden, feather extensions, kleding, hoeden, en accessoires voor huis en tuin in typische Spaanse kleuren. De zingende hippies hebben een traktatie voor iedereen en een hippieband met een VW-bus als decor zorgt voor dat echte Ibiza-gevoel. De kramen zijn te vinden op de Centrumpassage, Westerplein, Westersingel en Achterom. Uiteraard is ook de weekmarkt gewoon te bezoeken op 10 juli.

Feestelijke zaterdagen vol lekkernijen
Op zaterdag 13, 20 en 27 juli tussen 12:00 en 16:00 uur delen de promotiedames heerlijke Spaanse lekkernijen uit aan het winkelend publiek. Geniet van 0,0% sangria, aangeboden door Wijnhandel van Vianen, Spaanse kipballetjes van Leon van den Berg of heerlijke vistapas van De Visshop. Kippie deelt heerlijke Spaanse kiphapjes uit, Verhage verzorgt een Spaans balletje en Sonja’s Vitaminebron deelt stukjes heerlijke meloen en mandarijn uit. Vanaf 10:00 uur kun je ook smullen van verse churros bij de foodtruck op de Kerksingel.

Proeverijen en speciale acties in de winkels
Tijdens de Spaanse weken kun je bij Van Vianen Wine & Spirits genieten van een heerlijke sangria-proeverij. Verschillende winkels bieden bovendien speciale acties aan om de winkelervaring compleet te maken.

De Spaanse weken zijn bedoeld om bezoekers een vakantiegevoel te geven zonder Berkel en Rodenrijs te verlaten. Mis deze unieke kans niet om te genieten van de zonnige sferen, heerlijke smaken en feestelijke muziek die Spanje te bieden heeft.

Locaties en tijden
- Ibiza-markt:
Woensdag 10 juli, 10:00 - 17:00 uur, Centrumpassage, Westerplein, Westersingel en Achterom.
- Promotiedames en churros foodtruck: Zaterdag 13, 20 en 27 juli, 12:00 - 16:00 uur (promotiedames), vanaf 10:00 uur (foodtruck) op de Kerksingel.
- Speciale acties en proeverijen in de winkels: Gedurende de Spaanse Weken.