Halloween Griezelpuzzeltocht in Berkel Centrum

Halloween Griezelpuzzeltocht in Berkel Centrum

Op vrijdag 25 oktober wordt Berkel Centrum van 19:00 tot 21:00 uur omgetoverd tot een spookachtig decor. Kinderen t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan een spannende Halloween griezelpuzzeltocht door Berkel Centrum. Nieuw dit jaar: Griezelkaarten zijn vooraf te koop voor € 1,50, waarmee kinderen op zoek gaan naar ballongriezels en puzzels oplossen voor een heerlijke traktatie. Griezels spotten en loslopende heksen, spoken en andere engerds: het belooft een avond vol avontuur te worden!

Nieuw dit jaar: griezelkaarten vooraf kopen
Om mee te doen aan de griezeltocht is het dit jaar verplicht om van tevoren een griezelkaart te kopen. Griezelkaarten zijn vanaf 12 oktober te koop voor € 1,50 (alleen voor kinderen t/m 12 jaar). De verkooppunten zijn: Daans Shop, Double S, Snoepexpress en Intertoys. Alleen contante betaling is mogelijk. Ook kun je op vrijdagavond 25 oktober nog een griezelkaart kopen bij de startpunten.

Met de griezelkaart in de hand kunnen deelnemers op 25 oktober vanaf 19:00 uur aan de slag met de spannende route. Vind de ballongriezels in de etalages en langs de route, los de puzzel op en lever de kaart in voor een heerlijke traktatie!

Heksen
Op de route kom je allerlei griezels, spoken en heksen tegen. Wil jij weten wie er binnen jouw groep een heks is? Kom dan langs bij de Heksenwaag op de Kerksingel. Een serieuze test (die ze in de Middeleeuwen uitvoerden) om na te gaan of iemand een heks was. Ben je een heks dan slaat de Heksenwaag door en word je in het gevang gezet. 

Door een verkeerd gemengd brouwsel uit een ketel, zijn 2 heksen nogal gegroeid en steken met kop en schouder boven iedereen uit. Vanuit “het Heksenwiel” komen spannende geluiden en wat een rook! Durf jij ook een slokje van het rokende brouwsel van deze heksen te nemen? |
 

Dansschool Flexxdance, Pumpkin Jack en nog meer griezels
De leerlingen van Flexxdance tonen hun Halloween dansen op het Westerplein. Ook dit jaar kun je de Horror DJ weer tegen het lijf lopen of Pumpkin Jack. Maar ook Magere Hein met zijn Zeis komt naar Berkel Centrum. De Frightening Band zorgt voor angstaanjagende muziek. Bij Visshop Berkel staat een gestoorde clown achter de tralies... soms breekt hij uit en maakt hij het Westerplein onveilig. De bewakers doen er alles aan om hem in bedwang te houden....

Natuurlijk mag je verkleed komen of een lampion meenemen, hartstikke leuk!

Daans Griezelgrot
Dit jaar kun je ook weer griezelen in de Griezelgrot in Daans Shop. Koop je kaartje van tevoren voor € 2,-, dat scheelt tijd op vrijdag 25 oktober! Op de avond zelf kun je ook nog een kaartje kopen, maar alleen contante betaling is dan mogelijk.

Meer overzicht, meer plezier!
Het Halloween evenement trekt elk jaar meer bezoekers. Door dit jaar met betaalde griezelkaarten te werken, kunnen de organisatoren beter inschatten hoe druk het wordt en passende maatregelen nemen. Met voldoende begeleiders wordt gezorgd voor een veilige en leuke avond voor jong en oud. De opbrengst van de kaartjes gaat naar de Halloween traktaties en extra begeleiding.

Mis het niet en koop je griezelkaart op tijd! Durf jij het aan om de griezels van Berkel Centrum te trotseren?