AMI Kappers Kappers

Wij zijn AMI Kappers Berkel en Rodenrijs en wij geloven dat het accentueren van uw identiteit ervoor zorgt dat u zich happy voelt. U bent mooi, bijzonder en uniek en daar mag u trots op zijn!

Bij AMI Kappers Berkel en Rodenrijs staan ze altijd voor u klaar. Dit doen zij met persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Trendy haarmode gaat hier hand in hand met de traditionele waarden van een echt familiebedrijf. Zij zorgen voor een mooi kapsel dat bij u past!

AMI Kappers Berkel en Rodenrijs is er voor mannen, vrouwen en natuurlijk ook voor kinderen. De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Van balayage, permanent en highlights tot slechts de uitgroei bijwerken, de haarstylisten van AMI Kappers zijn van alle markten thuis en zorgen ervoor dat u de salon met een glimlach verlaat.

Wij zijn AMI Kappers Berkel en Rodenrijs en wij geloven dat het accentueren van uw identiteit ervoor zorgt dat u zich happy voelt. U bent mooi, bijzonder en uniek en daar mag u trots op zijn!

Zoekt u een professionele, kundige kapper bij u in de buurt met kennis over de laatste trends op het gebied van haarmode? Loop altijd gezellig zonder afspraak binnen of maak online een afspraak bij AMI Kappers Berkel en Rodenrijs. Bij AMI Kappers bent u altijd welkom.

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

 

Telefoon

Adres

Westersingel 45, 2651CN Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Westersingel  45, 2651CN Berkel en Rodenrijs