Autobedrijf / Nissandealer Cas Lamens BV

Rodenrijseweg 57


Autobedrijf / Nissandealer Cas Lamens BV Auto's

Autobedrijf / Nissandealer Cas Lamens BV is vriend van de winkeliersverenigig Berkel Centrum.

In de ruim 40 jaar van ons bestaan is heel veel veranderd maar twee dingen zijn hetzelfde gebleven. Het adres en onze opvattingen over dienstverlening. Dat geeft u en ons houvast en helderheid.

Sociaal trefpunt
We zijn begonnen aan de Rodenrijseweg en daar zullen we waarschijnlijk altijd wel blijven. In al die jaren hebben vele automobilisten de weg naar ons pand gevonden, voor een nieuwe auto, voor accessoires, een onderhoudsbeurt of zomaar voor een praatje en een kop koffie. Want dat kan bij ons altijd. Wij zijn meer dan een bedrijf dat auto's verkoopt en service verleent. Als we sommige van onze klanten mogen geloven, zijn we ook een sociaal trefpunt, een kwalificatie waar we best trots op zijn.

Plezierig en zorgeloos rijden
Daarmee komen we automatisch op het tweede aspect dat nooit verandert: de kwaliteit van onze dienstverlening. Voor ons is het belangrijkste dat u tevreden bent met uw auto en dat u plezierig en zonder zorgen kunt rijden. Daar hebben we veel voor over. Niet alleen vandaag. Ook morgen. We gaan door volgens de opvatting van oprichter Cas Lamens: 'Niet het goede is veel, het vele is goed.'

 

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
Woensdag: 09.00 - 18.00 uur
Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

 

Telefoon

Adres

Rodenrijseweg 57, 2651BN Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Rodenrijseweg  57, 2651BN Berkel en Rodenrijs