Cosmo kappers

Kerksingel 5


Cosmo kappers Kappers

COSMO & FACING FASHION

Bij Cosmo Hairstyling vinden we het belangrijk dat jij er elke dag goed uitziet en een kapsel hebt waar jij je goed bij voelt. We vinden het dan ook belangrijk dat jij je thuisvoelt bij ons in de salon. Je mag ervan uitgaan dat je goed geknipt wordt en dat je met een kapsel naar huis gaat dat bij jou past, gegarandeerd! We doen dat vanuit onze basisprincipes, het Cosmo-ABCD.

AANDACHT
Voor jou als klant en natuurlijk een advies dat bij jou past! Aandacht voor jouw wensen staat bij ons centraal, zo krijg jij het resultaat wat je verwacht en overeenkomt met de gemaakte afspraak.

BETROUWBAAR
Je kan ervan op aan dat iedere kapper beschikt over de juiste kwalificaties. Kappers bij Cosmo Hairstyling kunnen meer omdat zij naast de schoolopleiding ook intern intensief opgeleid en geinspireerd worden. Je bent altijd in vertrouwde kappershanden!

CREATIEF
De laatste internationale trends mag je bij ons verwachten. Elk jaar brengt Cosmo Hairstyling dan ook haar eigen modelijn uit, zodat jij er altijd modieus bijloopt.

DUIDELIJK
We vinden het belangrijk dat jij van te voren weet wat de behandeling kost en wat je ervoor krijgt, afspraak = afspraak! Je betaalt bij Cosmo Hairstyling nooit te veel!

Niet voor niets zijn wij ISO-gecertificeerd, zo weet jij als klant dat onze kwaliteit gegarandeerd is en ook jaarlijks getoetst wordt.

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
Woensdag: 09.00 - 18.00 uur
Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 21.00 uur (nu met Coronaregels tot 20:00)
Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur
Zondag: Gesloten

 

Adres

Kerksingel 5, 2651CC Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Kerksingel 5, 2651CC Berkel en Rodenrijs