Fiore Women

Kerkstraat 25


Fiore Women Mode

Onze winkel is helaas gesloten. Bekijk en bestel daarom via onze webiste https://fiorewomen.nl/shop

U kunt ons ook bereiken via een Instagram DM! @fiorewomen. Ook zijn wij op Facebook te vinden.

Wilt u ons via Whatsapp een berichtje sturen? Ook dat kan! Ons nummer is 06-23237475


Over Fiore

Mijn naam is Rosita Langenberg. In de zomer van 2009 opende ik de deuren van mijn damesmode boetiek “Fiore Women” in Berkel en Rodenrijs. Met veel liefde en enthousiasme voorzie ik samen met mijn collega’s, dames van persoonlijk en oprecht advies, zodat iedereen met een goed gevoel de winkel uitloopt. Met een gevarieerd merkenpakket, een goede mix tussen vrouwelijke, sportieve en stoere items en de daarbij behorende accessoires,

zijn wij altijd enthousiast om je van TOP TOT TEEN te kleden. Bijna wekelijks krijgen wij nieuwe items binnen. Maak je look compleet met schoenen, tassen, shawls en mooie sieraden. Het lieve team van Fiore staat voor je klaar. Wij hopen je binnenkort te verwelkomen met een heerlijk kopje koffie of thee.

Groetjes Roos

"Service"

Deze staat bij ons hoog in ’t vaandel. Daarom bieden wij het volgende: Het is mogelijk om voor en na de openingstijden lekker even in je eentje te winkelen. (Uiteraard mag je ook gezellig iemand meenemen.) Daarnaast bieden wij een “PAS-TAS”. Aan de hand van uw wensen stellen wij een tas met wat artikelen of sets samen en komen deze bij u brengen en halen. U krijgt de spullen 1 dag op zicht. Voor meer info, mail naar rosita@fiorewomen.nl
Tot slot bezorgen wij binnen een straal van 15 km gratis. Dus mocht u iets leuks zien op onze social media of op deze website onder het kopje “collectie”, dan weet u dat het mogelijk is om dit te bestellen! We ontvangen dan graag een berichtje.

"Exclusief, kwaliteit en duurzaamheid"

Fiore is een trendy boutique met een leuke mix van modieuze en tijdloze items en basics. Onze items zijn vooral gemaakt van natuurlijke materialen, hebben een mooie afwerking en zijn van goede kwaliteit. Veel van onze merken geven de laatste jaren veel meer aandacht aan eerlijke, milieu- en diervriendelijke productieprocessen. Ook worden er tegenwoordig vaker eco-vriendelijke en gerecyclede materialen gebruikt. Om exclusiviteit te behouden kopen wij, over het algemeen, van alle maten een enkel stuk in. Onze maten lopen maat 34 t/m 44. Dit is ook de reden waarom wij geen reguliere webshop hebben, maar om u toch een goed beeld van de collectie te geven kunt u onder het kopje “collectie” een groot deel zien en evt vragen stellen, reserveren etc.

Volg Fiore Women op Facebook en Instagram

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
Woensdag: 10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

 

Website

Adres

Kerkstraat 25, 2651BC Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Kerkstraat 25, 2651BC Berkel en Rodenrijs